menu

Joey Moe

Julekoncert 2022

Europahallen

torsdag 15. december 2022 kl. 20:00

Julekoncert

Pris
300,-

Spar 50% med

Varighed
Ca. 1 time og 15. min. uden pause

Efter tre år med udsolgte juleturnéer drager Joey Moe igen på turné til december med sin akustiske julekoncert, og heldigvis for de juleglade nordjyder, gør han et stop i AKKC.

Du en éner, Million og den gode gamle Yo-Yo. Publikum kan se frem til en nærværende koncert med akustiske genfortolkninger af Joeys allerstørste popsange blandet med klassiske julesange, som vi alle kender og elsker.

Den populære popsanger har med stor succes turneret rund i landet med udsolgte kirkekoncerter. Nu gentager han succesen og rykker sit nærværende, akustiske setup ind i kulturhusene.

Publikum kan opleve, hvordan sangene og Joey Moes stærke vokal folder sig ud og åbner op for nye stemninger og fortolkninger, når tempoet skrues ned.

Der er kvalitetsgaranti, når Joey Moe indtager scenen og leverer en eksklusiv oplevelse med nærvær og fænomenal karisma. En hyggelig juleoplevelse for hele familien.

Musikken er i høj grad præget af fængende popballader blandet med R’n’B, antydningen af hiphop og tunge breakbeats – et miks der, sammen med hans smukke stemme, er et godt afsæt til en fed akustisk livekoncert.

Julekoncerten er for alle, der gerne vil samles til en harmonisk akustisk koncertoplevelse fuld af decemberhygge.

Udsendte pressemeddelelser

Julemagien spreder sig i AKKC 27. oktober 2022 kl. 12:00 Læs mere
Joey Moe på populær juleturné 26. april 2022 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566