menu

Jesper Lundgaard

Julekoncerten 2021

Europahallen

søndag 19. december 2021 kl. 16:00

Julekoncert

Pris
390,-

Varighed
2 timer og 10 min.

Jesper Lundgaard fyrer op for julestemningen i bedste croonerstil 4. søndag i advent, når han indtager scenen med sit 4-mands juleorkester, kor og gæstesolist Claudia Campagnol.

Iført rød veloursmoking skruer Jesper Lundgaard og bandet ledet af kapelmester Edi Premate op for en lækker jazzet lyd, og får julebarometeret helt i top med en stemningsfuld koncert i 1920’ernes croonergenre.

Jesper Lundgaard finder sin indre Michael Bublé frem og byder på en musikalsk julebuffet af engelske carols, Jespers egne sange, danske salmer, gospel og overraskelser. Den musikalske oplevelse er desuden krydret med minder og anekdoter fra Jespers eget liv.

Sangerinden Claudia Campagnol tilfører med sin smukke vokal et drys af pop til den musikalske oplevelse. Claudia Campagnol deltog i Melodi Grand Prix 2021, hvor hun akkompagneret af et vintage klaver optrådte med sangen Abracadabra.

Der er lagt op til sidste søndag i advent med skønsang, nærvær og stemning fra øverste julehylde. Julekoncerten passer derfor til en eftermiddag med adventshygge sammen med venner og familie.

Publikum kan se frem til store stemmer, masser af charme og julestemning.

Udsendte pressemeddelelser

Jesper Lundgaard inviterer til julekoncert med gæstesolist 18. august 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566