menu

Alletiders Julekalendersange

Med Kaya Brüel & Ole Kibsgaard

Europahallen

søndag 18. december 2022 kl. 16:00

Julekoncert

Pris
250,-

Spar 50% med

Varighed
Ca. 1 time og 10 min.
Uden pause

Sådan en dag i december er det bedste vi ved, og sidste søndag i advent kan du synge med på Alletiders Julekalendersange med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard.

Det bliver’ jul. Julen er ovre. Den i år vil sikkert blive sjovere, end de mange vi har haft. Og det er fordi… Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har sat sig for at finde frem til de 24 bedste og mest populære sange fra de mange TV-julekalendere gennem tiden.

Sammen med et orkester præsenterer de publikum for et særdeles populært repertoire af julekalendersange – og man må gerne synge med.

Kaya og Ole er on the road to jul og appellerer til alle os, der elsker hjerternes fest. De er på vej til dig… Med munterhed og adventshygge for hele familien. Deres rare stemmer og karisma får julestemningen til at sænke sig over publikum.

Vi vil ha’ gang i den, sang i den, mere ramasjang og tjubang i den. Der er nok at tage fat på: Juleønsket, Tinkas Juleeventyr, Vinterbyøster, Nissebanden, Jul på slottet, Alletiders Jul, Jesus og Josefine, Juletestamentet, Jullerup Færgeby og mange flere.

Alle - gamle som nye - vækker de juleminder. Flere af sangene fra de højtelskede julekalendere er blevet til klassikere og en fast del af det traditionelle repertoire i højtiden.

Børn, voksne og barnlige sjæle kan se frem til at samles om en oplevelse fuld af julesang og julepjat.

Udsendte pressemeddelelser

Julemagien spreder sig i AKKC 27. oktober 2022 kl. 12:00 Læs mere
AKKC ramt af julefeber 31. marts 2022 kl. 15:30 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566