Zornig

- fra vred til voksen

Det Lille Teater

tirsdag 25. september 2018 kl. 19:00

Foredrag
Følg facebook event

Enhedspris: 245,-
(unummererede pladser)

Varighed:
Ca. 2 timer inkl. pause

Mulighed for at købe sandwiches, salte og søde snacks og drikkevarer før foredraget.

Kom ind under huden på Lisbeth Zornig, når den danske forfatter åbner op og fortæller om et liv, som ud over succesoplevelser og mindeværdige stunder, også har været præget af en særdeles barsk barndom i underklassen.

Foredraget tager udgangspunkt i Lisbeth Zornigs seneste bogudgivelse Zornig – fra vred til voksen. Bogen, der udkom tidligere på året, handler om det at varetage rollen som både karrierekvinde, hustru og mor til fem i en til tider hektisk hverdag, alt imens du dealer med traumatiserende minder fra en barndom præget af seksuelle overgreb og vold.

Publikum får til foredraget mulighed for at stifte bekendtskab med flere sider af Lisbeth Zornig. Hovedpersonen deler ud af inspirerende fortællinger og solstrålehistorier fra et voksenliv, som blandt andet har budt på en karriere i IT-branchen samt en formandspost i Børnerådet.

Samtidig fortæller den 50-årige forfatter om den udfordring, der ligger i at falde til i middelklassens omgivelser og den fortsatte kamp med skam, angst, søvnbesvær og mistillid.

Medvirkende

Lisbeth Zornig

Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566