Uffe Ellemann-Jensen

- er verden af lave?

Det Lille Teater

tirsdag 09. oktober 2018 kl. 19:00

Foredrag
Følg facebook event

Enhedspris 245,-
(unummererede pladser)

Ca. 1 time uden pause

Mulighed for at købe sandwiches, salte og søde snacks og drikkevarer før foredraget.

Samfundsdebattør Uffe Ellemann-Jensen har svært ved at blive klog på nutidens politiske tiltag, og i sit seneste foredrag sætter den tidligere udenrigsminister verdensordenen under lup - en verdensorden der ifølge Ellemann er ved at udvikle sig til én stor uorden.

Vi kender særligt Uffe Ellemann- Jensen for hans politiske karriere og tid som udenrigsminister. I 1977 blev han medlem af Folketinget for Venstre i Århus Amt, og i årene 1982-93 havde han ansvaret for Danmarks udenrigspolitik under landets daværende statsminister Poul Schlüter.

Siden Uffe Ellemann-Jensen forlod den politiske scene i 2001, har han gjort sig bemærket ved at sidde i en række bestyrelser i toppen af dansk erhvervsliv. Derudover har han været en aktiv debattør og har i den sammenhæng blandt andet haft sin egen blog ved Berlingske, hvor han sætter fokus på Danmark og Danmarks rolle i det internationale samfund.

I foredraget Er verden af lave? vender Uffe Ellemann-Jensen de politiske tiltag, der udspiller sig i dagens verden. Her giver han sit besyv på blandt andet Brexit, Putin, Trump og Kim Jong-un, som ifølge den 76-årige debattør alle er milevidt fra den fredelige verdensorden, vi havde set frem til for blot 25 år siden, da Muren og Jerntæppet forsvandt, og den kolde krig sluttede.

Medvirkende

Uffe Ellemann-Jensen

Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566