menu

René Dahl Andersen

Hærdet vol. 2

Europahallen

onsdag 05. oktober 2022 - torsdag 06. oktober 2022

Foredrag

Pris
230,-

Varighed
Ca. 2 timer inkl. pause

Bestil spisning

Kalder alle true crime-fans!

Tidligere narkobetjent, professionel lejesoldat og undercover agent for PET og FBI, René Dahl Andersen, har levet et ualmindeligt farligt arbejdsliv, som han tidligere har åbnet op for. Nu er han klar med flere historier og sager fra en verden, kun meget få virkelig kender.

Dygtig, anerkendt og respekteret – og specielt udvalgt til uddannelse hos FBI. René Dahl Andersen har arbejdet i et hårdt miljø blandt pushere, narkomaner, hemmelige kilder og meddelere. Indimellem på kant med både retsplejelov og straffeloven. Hans arbejde har flere gange kunnet koste ham livet.

Han er manden bag bestseller-bogen ”Hærdet”. Lige nu er han aktuel med podcasten 'Narkobetjenten og den kriminelle underverden'. René Dahl Andersen deler gerne sine spændende historier fra en mørk og farlig verden.

Fortællinger om livet som uropatruljebetjent, hvor moralen og loven ofte gled i baggrunden for de hårdhændede og udsatte betjente. Mere end 12 års tjeneste som narkobetjent samt mere end 6 år som undercoveragent for både den danske og for udenlandske efterretningstjenester satte sine spor på René Dahl Andersen.

Han har ”arbejdet sammen med” nogle af de mest hardcore kriminelle og levet et farligt liv. En rå, ærlig og skræmmende historie, der viser både alt det gode i mennesket, og hvad mennesker kan være i stand til.

I foredraget 'Hærdet vol. 2' tager han publikum med ind i en verden af hårdkogte kriminelle, narkomaner, prostituerede, meddelere og pushere, der lever deres liv i samfundets mørkeste afkroge.

Spilletidspunkter

Tid
Sted
Pris
19:30 05. oktober
Europahallen
230 DKK Inkl. billetgebyr
19:30 06. oktober
Europahallen
230 DKK Inkl. billetgebyr
FÅ BILLETTER
Køb billet

Udsendte pressemeddelelser

Ekstra foredrag med populære René Dahl Andersen 04. marts 2022 kl. 10:00 Læs mere
Eftertragtet foredrag med René Dahl Andersen 16. februar 2022 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566