Lisbet Dahl

- Undskyld, jeg blander mig

Europahallen

tirsdag 26. februar 2019 kl. 19:00

Foredrag
Følg facebook event

Enhedspris: kr. 245,-
(unummererede pladser)

Varighed:
2 timer inkl. pause

 

 

Utallige publikummer har set Lisbet Dahl folde sig ud i roller på tv og de danske scener. Men hvem er kvinden Lisbet Dahl? 

Kom ind under huden på den folkekære skuespillerinde i foredraget 'Undskyld, jeg blander mig', hvor hun vil fortælle bramfrit og humoristisk om sit utraditionelle liv og dele ud af alt det, tilværelsen har lært hende på godt og ondt.

I foredraget kommer Lisbet Dahl også ind på, hvordan det er at vokse op med en alenemor – og selv blive en, om de skiftende mænd, hun har elsket og mistet, om sin karriere som både skuespiller og instruktør, og ikke mindst om at finde sig til rette som 72-årig, omgivet af sine fem børn, syv børnebørn, en godmodig broholmer og den store revyfamilie på Dyrehavsbakken.

’Undskyld, jeg blander mig’ er et levende, livsklogt foredrag om at lytte til sin indre stemme og klare sig igennem tilværelsen uden at lade sig tynge af fortrydelse, eller af hvad andre mener, og Lisbet Dahl krydrer de gode anekdoter med billeder fra et spændende liv og en begivenhedsrig karriere.

På aftenen vil Restaurant Papegøjehavens tjenere stå klar i baren kl. 18.30, hvor der vil være mulighed for at købe kolde drikkevarer, sandwich samt salte og søde fristelser.

Foto: Les Kaner

Udsendte pressemeddelelser

Lisbet Dahl Mange vil ind under huden på Lisbet Dahl 21. november 2018 kl. 10:50 Læs mere
Lisbet Dahl Ind under huden på Lisbet Dahl 07. november 2018 kl. 12:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566