menu

Lars Thiesgaard

Manden med de 1000 anekdoter

Europahallen

tirsdag 07. november 2023 kl. 19:00

Foredrag
Følg facebook event

Priser
A: 299,- B: 259,-

Spar 50% med

Varighed
Ca. 2 timer og 20 min. inkl. pause

Du kender ham måske bedre som Pumba, Scooby Doo, Johnny Bravo eller en anden tegnefilmskarakter.

I over 30 år har Lars Thiesgaard arbejdet med dubbing af stemmer til et hav af tegnefilm.

Og i næsten lige så mange år, har han stået for instruktion af den danske dialog på film som Skønheden og Udyret, Aladdin, Løvernes Konge, Toy Story-filmene, Shrek-filmene, Zootropolis, Op, Inderst Inde og Sjæl.

Det er et arbejdsliv, der har budt på mange sjove og ”skæve” oplevelser, i mødet med nogle af de største danske skuespillere og sjoveste komikere, vi har i Danmark.

Disse historier vil Lars nu dele med publikum, og er man interesseret i dansk dubbing, vil der være en guldgrube af anekdoter at lytte til. Illustreret med korte klip fra nogle af de film, Lars har arbejdet på.

Du vil for eksempel få svaret på, hvorfor Peter Jorde, som stemme til voksne Simba, startede sin første dubbing af Løvernes Konge med at drikke en liter Cola. Og hvordan det lød, da Lars kom til at optræde i Disney World sammen med den hollandske Timon. Og sidst, men ikke mindst, hvad Preben Kristiensen gjorde for at tage fusen på Lars, da der skulle indspilles replikker med Woody fra Toy Story.

Derudover vil Lars komme med sjove eksempler på nogle af de udfordringer, han er stødt på, når der skulle castes stemmer, når replikkerne skulle oversættes eller når der skulle indspilles i studiet. Udfordringer, der altid blev løst, men nogle gange på en meget overraskende måde!

Publikum kan se frem til en overraskende, sjov og interessant aften, med en masse utrolige anekdoter fra dansk dubbings forunderlige verden!

Udsendte pressemeddelelser

Et sneak peek bag facaden i tegnefilmens verden 11. januar 2023 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566