menu

Kristian Corfixen

Sygeplejersken

Europahallen

torsdag 07. marts 2024 kl. 19:30

Foredrag

Pris
260,-

Spar 50% med
Study Tickets

Varighed
Ca. 2 timer inkl. pause

Kristian Corfixen, forfatteren bag den anmelderroste bog “Sygeplejersken”, holder foredrag om den spektakulære sygeplejerskesag fra Nykøbing Falster Sygehus, som nu er blevet til en Netflix-succes.

Bogen har længe toppet bestsellerlisterne, og den giver et unikt indblik i en af de mest bemærkelsesværdige drabssager i dansk retshistorie.

Foredraget vil afsløre politiets efterforskning og præsentere detaljer, der aldrig tidligere har været offentligt kendt. Kristian Corfixen vil dele sin research og rekonstruere hele forløbet, der førte til fængselsdommen på 12 år til sygeplejersken Christina Aistrup Hansen, der forsøgte at slå patienter ihjel under sine vagter.

Bogen “Sygeplejersken” har modtaget anerkendelse og blev senest tildelt FUJ’s Formidlingspris for at være årets bedst formidlede undersøgende historie. Nu har den fascinerende historie også nået skærmen som en Netflix-succes, og dette foredrag er en unik mulighed for dig, der ønsker at dykke endnu dybere ned i sagen og høre mere fra forfatteren selv.

Foredraget vil omfatte en interaktiv diskussion med Kristian Corfixen og give publikum mulighed for at stille spørgsmål og få yderligere indblik i sygeplejerskesagen.

Billetkontor: +45 9935 5566