menu

GreenTalk

Med Rane Willerslev, Dennis Nørmark & Keld Holm

Europahallen

torsdag 13. oktober 2022 kl. 19:00

Foredrag

Pris
100,-

Rane Willerslev, Dennis Nørmark og Keld Holm lægger op til debat, når vi for anden gang afholder GreenTalk i AKKC. Der bliver sat fokus på transformationen fra industrisamfund til innovationssamfund, når de tre forfattere debatterer og udfordrer synet på fremtiden.

Professor og socialantropolog Rane Willerslev, forfatter og antropolog Dennis Nørmark og forfatter og fremtidsforsker Keld Holm vil i stærk forening diskutere den tid, vi lever i, og udfordre publikum ved at give deres syn på de udfordringer og muligheder, som fremtiden bringer med sig i en brydningstid, hvor store forandringer og omvæltninger fylder.

De tre foredragsholdere holder hver deres oplæg, hvorefter de sammen udfordrer synet på samfundet og fremtiden, når GreenTalk endnu en gang skaber rum for debat.

GreenTalk-koncept tager udgangspunkt i 3 P’er – People, Planet, Profit. Mindst fire gange om året vil der blive stillet skarpt på emner indenfor de tre kategorier, hvor markante nationale og internationale personligheder holder oplæg.

Til AKKC’s GreenTalks vil der både være plads til det nordjyske erhvervsliv og den helt almindelige nordjyske borger.

Gratis Study Tickets til de hurtige
Der er 50 gratis studiebilletter til denne GreenTalk, så vent ikke for længe, hvis du er studerende og vil have fingrene i en af de gratis billetter.

Udsendte pressemeddelelser

Prominente foredragsholdere til AKKC GreenTalk 15. september 2022 kl. 14:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566