Glade børn og voksne

Foredrag med Carsten Sommerskov

Aalborg Kongres & Kultur Center

tirsdag 20. marts 2018 kl. 19:00

Foredrag

Pris:
Enhedspris 200 kr.

Som forældre gør vi altid det bedste, vi kan for vores børn. Men det er bare ikke hver eneste dag året rundt, vi har lige meget overskud og energi til vores børn. Derfor er det nogle gange nemmere end andre. Nogle gange lader vi os styre af omstændighederne, andre gange er det os, der styrer verden.

Skilsmisse, arbejde, arbejdsløshed, vrede, irritation, ulykker – ja listen over alt det, der påvirker os i negativ retning, er lang - og så er overskuddet til den "perfekte" børneopdragelse måske ikke så stort, som vi ville ønske. Oveni er der alle de påvirkninger, dit barn bliver udsat for fra andre børn og voksne.

Lykke, trivsel, glæde, kærlighed, – heldigvis er der også rigtig meget godt. Lær på dette foredrag at styrke det gode og tackle det mindre gode.

HVAD HANDLER FOREDRAGET OM?
Først og fremmest handler det om alle de helt almindelige udfordringer som forældre og børn oplever, men derudover berøres emner som f.eks. mobning, stressede morgener, hyperaktivitet, manglende koncentration, selvværd, selvtillid, trivsel generelt, sensitivitet, skoleproblemer, de stille piger og drenge, selvopfyldende profetier, betingede reflekser, teenageproblemer, sengetidsproblemer og forældrerollen.

HVEM HENVENDER FOREDRAGET SIG TIL?
Foredraget er designet til at styrke dig og din familie, uanset om du er i kernefamilie eller er eneforsørger eller weekend forælder. Foredraget henvender sig til forældre, men alle andre er selvfølgelig velkommen. 
OBS! Foredraget er kun for voksne og ikke for børn.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
19:00 - 21:30 20. marts
Aalborg Kongres & Kultur Center
200 DKK Inkl. billetgebyr
Billetkontor (Hverdage fra 12-17): +45 9935 5566