Foredrag med Ghita Nørby

Det Lille Teater

fredag 07. september 2018 kl. 19:00

Foredrag

Enhedspris: 200,-

Kom til foredrag med Ghita Nørby i Aalborg d. 7. september 2018 - og støt samtidig kampen for at bevare de truede bjerggorillaer

Ghita Nørby har været WWF ambassadør i 20 år, og hun har derfor et ganske særligt forhold til bjerggorillaen. I 1998 besøgte hun sammen med WWF Bjerggorillaens hjem for første gang. Nu – tyve år efter – har hun igen været der for at se, hvordan det står til med artens overlevelse. Det er der kommet et helt unikt foredrag ud af.

Tilbring en aften i Ghitas selskab, når hun levende fortæller om den magiske oplevelse, se de gribende billeder og film fra Uganda og bliv henkastet til regnskoven af hyggelig live-musik.

Generalsekretær i WWF, Bo Øksnebjerg, er også med og fortæller om WWF’s kamp for bjerggorillaen og deler succeshistorierne fra felten.

Du kan opleve foredraget med Ghita i Aalborg og København, og pengene fra billetsalget går til arbejdet med at bevare bjerggorillaerne. Der vil til begge foredrag blive serveret gratis forfriskninger inden foredraget doneret af Restaurant Papegøjehaven i den gode sags tjeneste. Arrangementet gennemføres ved minimum 100 deltagere.

Forfriskning inden foredraget
Restaurant Papegøjehaven, som forpagter Aalborg Kongres & Kultur Center, har været så generøse at byde alle deltagere gratis på forfriskninger inden foredraget går i gang, så alle kan få en dejlig aften i bjerggorillaens tegn. Forfriskninger vil derfor blive serveret mellem 19:00-19:30, hvor det også vil være muligt at købe forskelligt bjerggorilla merchandise.

Arrangør: WWF Verdensnaturfonden

Billetkontor (Hverdage fra 12-17): +45 9935 5566