menu

Fra anholdelse til dom

Kom helt tæt på ubådssagen

Europahallen

onsdag 08. februar 2023 kl. 19:00

Foredrag
Følg facebook event

Pris
230,-

Spar 50% med

Varighed
Ca. 2 timer og 20 min. inkl. pause

To personer sejlede ud, men kun én kom tilbage. Det var fakta, da Jens Møller Jensen stod over for drabssagen, som skulle vise sig at blive en af karrierens største.

Nu kan publikum komme helt tæt på det unikke makkerpar fra ubådssagen, tidligere drabschef Jens Møller Jensen og anklager Jakob Buch-Jepsen, når de fortæller om deres store arbejde med drabssagen.

Jens Møller Jensen har 37 års erfaring fra dansk politi, hvor han har arbejdet med alt lige fra drabssager til terror. Jakob Buch-Jepsen er kendt for sit arbejde som specialanklager ved anklagemyndigheden hos Københavns politi, og i dag arbejder han primært som forsvarsadvokat i eget advokatfirma.

Efterforskningen af den opsigtsvækkende ubådssag krævede hårdt arbejde i de mange måneder, som det tog at undersøge forholdene omkring sagen til lands, til vands og i luften. Det krævede en god portion kreativ tænkning og store beslutninger at komme til bunds i den komplicerede sag.

Foredraget indvier publikum i den omfattende efterforskning, det retslige efterspil, det unikke samarbejde mellem drabschef og anklager, alle de personlige følelser, der opstod undervejs, det alsidige teamwork og de store beslutninger, som i sidste ende medførte, at sagen blev opklaret.

Den afdøde kvindes pårørende har givet Jens Møller Jensen og Jakob Buch-Jepsen deres fulde accept og støtte til, at de formidler og fortæller om myndighedernes enorme arbejde i sagen.

Udsendte pressemeddelelser

Foredrag giver indblik i efterforskningen af ubådssagen 28. september 2022 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566