Ernst Trillingsgaard

- mit livs eventyr

Det Lille Teater

onsdag 07. november 2018 kl. 19:00

Foredrag
Følg facebook event

Enhedspris: 245,-
(unummererede pladser)

Varighed:
Ca. 1 time og 45 min. inkl. pause

Kom til et spændende foredrag med kulturkøbmand og tidligere direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center, Ernst Trillingsgaard, som fortæller om sin mangeårige karriere i dansk showbiz.

Den tidligere AKKC-direktør nåede at stå i spidsen for det aalborgensiske eventsted i næsten 32 år, inden han sidste forår valgte at give stafetten videre.

Trillingsgaard, der oprindelig er uddannet herreekviperingshandler, slog for alvor sit navn fast i det danske kulturlandskab i 1965, da han blev direktør for Holstebro-Hallen.

Gennem 16 år varetog han Holstebro- Revyen, hvor han flere gange havde ingen ringere end Dirch Passer med på holdet, og han endte også med at blive en rigtig god ven.

I 1985 rykkede Ernst Trillingsgaard teltpælene op og flyttede til Aalborg. Her var han netop blevet ansat som Aalborg Kongres & Kultur Centers nye direktør (det daværende Aalborghallen), og det skulle vise sig at blive startskuddet til en imponerende karriere på mere end tre årtier i chefstolen.

Til foredraget, som krydres med fotos og dertilhørende sjove anekdoter, kommer Ernst Trillingsgaard vidt omkring.

Han fortæller om alt lige fra barndommen på Jegindø og uddannelsen til herreekviperingshandler til den glorværdige karriere i dansk showbiz, der blandt andet tæller næsten 4.000 teater- og musikforestillinger samt 80 revyer og mødet med flere store personligheder. Publikum har samtidig mulighed for at stille spørgsmål til den levende kulturlegende.

Medvirkende

Ernst Trillingsgaard

Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566