Elhøj & Kirckhoff

- På eventyr!

Europahallen

tirsdag 26. oktober 2021 kl. 19:00

Foredrag

Pris:
265,-

Varighed:
Ca. 2 x 45 minutter

Forladte steder herhjemme, afsidesliggende steder rundt om i verden, steder som turister bør holde sig langt væk fra, eller uventede steder bare lige rundt om hjørnet. Eventyret venter derude, og det har altid fascineret eventyrduoen Jan Elhøj og Morten Kirckhoff.

De har i flere år fundet og fotograferet de mest fantastiske, forladte steder – både herhjemme og i udlandet – og udgivet anmelderroste bøger med fascinerende fotos fra deres mange rejser. De har besøgt steder i verden, som alle turister anbefales at holde sig langt væk fra, i deres konstante jagt efter den eventyrlige oplevelse – alt vist i TV-programserierne Nul stjerner på DR.

Altid i øjenhøjde med de personer, de måtte møde og evigt nysgerrige på det uventede og helt ukendte. Alt skal prøves, og nej tak er ikke et svar Elhøj og Kirckhoff bruger!

I foredraget beretter de to globetrottere og eventyrere Jan Elhøj og Morten Kirckhoff om de vildeste røverhistorier fra verdens mest forladte steder og helt håbløse turistattraktioner.

Med finurlig humor og stor indlevelsesevne fortæller de om deres store fascination af eventyret, hvordan de finder de mange spektakulære steder, hvad der driver dem og om deres tanker bag de mange opdagelser.

Udsendte pressemeddelelser

Elhøj & Kirckhoff fortæller om vanvittige eventyr! 05. maj 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566