Bent Isager-Nielsen

- Mord!

Europahallen

tirsdag 14. september 2021 kl. 19:00

Foredrag
Følg facebook event

Pris
195,-

Af alle tænkelige forbrydelser er mordet den absolut værste. Opklaringen af et mord stiller enorme krav til efterforskerne, der i det omfattende opklaringsarbejde må benytte sig af alt fra moderne kriminalteknik til deres psykologiske sans for at sætte sig i gerningsmandens sted. Det er helt afgørende, at efterforskerne nærmest kan tænke som en morder, når et mord skal opklares.

Bent Isager-Nielsen er tidligere drabschef for Rigspolitiets Rejsehold og den mest rutinerede efterforskningsleder i Danmark. I foredraget tager han publikum med ind i sindet på en morder for at komme helt tæt på det altafgørende spørgsmål: hvorfor?

Med udgangspunkt i sine bøger inddrager han publikum i en række virkelige mordsager og deres opklaring. Her kommer han ind på alt fra retsmedicin, afhøringsteknikker og kriminalvidenskab til DNA-registrering og gerningsmandsprofilering. 

Den tidligere drabschef giver også publikum et tæt indblik i de syv grundlæggende motiver for mord, hvor det netop handler om, at kunne sætte sig ind i en morders tankegang. 

Findes der decideret onde mennesker, eller er der blot tale om onde handlinger?

Udsendte pressemeddelelser

Morderisk foredrag med Rejseholdets tidligere drabschef 16. november 2020 kl. 12:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566