menu

Robin Hood

Eventyr i Sherwood

Aalborghallen

torsdag 09. marts 2023 kl. 17:00

Familieforestilling
Følg facebook event

Priser inkl. gebyr:
A: 290,- B: 250,- C: 210,-

Early bird rabat
Spar 50 kr. pr. billet ved køb senest 21. september 2022

Spar 50% med

Alder:
Fra 6 år

Bestil spisning

Publikum kan se frem til at opleve Folketeatrets livlige og humoristiske version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans slæng, der huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.

Familieforestillingen byder både på eventyr, romantik, slåskampe og harme over social ulighed, og mange af historiens scener og elskede figurer er med: Den ikke helt fromme Broder Tuck, den stærke lille John, som er mester i stokkekamp, Sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige Prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, Kong Richard og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække bande af mænd slår fra sig mindst lige så godt som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robin Hoods sans for livets uretfærdighed vækkes.

I opsætningen oplever vi Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder. Hvis vi ikke hjælper hinanden, er vi ilde stedt.

Foto: Gudmund Thai

Anmeldelser

Jyllands-Posten
"Folketeatrets ”Robin Hood” er en stærkt underholdende og engagerende familiekomedie i højt tempo og med en middelaldermunk på overarbejde."
Kulturkupeen
"Det er ikke hver dag en familieteaterforestilling er så underholdende, at man ligefrem morer sig. Med den nye ”Robin Hood” på Folketeatret og en sprælsk Christopher Læssø i titelrollen er det lykkedes den herboende norske instruktør Frede Gulbrandsen at sætte fut i alle – både musikere, skuespillere og scenografen Julie Forchhammer."
POV International
"Robin Hood er veloplagt familieteater med ekstra guf til forældrene og til (bue)skudsikre fire stjerner."

Medvirkende

Christopher Læssø
Emilie Rasmussen
Jacob Weble
Morten Christensen
Jon Lange
Magnus Bruun
Josefine Tvermoes
Mathias Sprogøe Fletting

Manuskript: Ken Ludwig
Oversættelse: Henrik Lykkegaard
Instruktion: Frede Gulbrandsen
Scenografi: Julie Forchhammer
Koreografi: Sofie Akerø
Stuntkoreografi: Søren Poppel
Komponister og musikere: Jullie Hjetland, Kirstine Lindemann & Hans Find Møller

Udsendte pressemeddelelser

Anmelderrost forestilling i børnehøjde 03. februar 2023 kl. 13:45 Læs mere
Robin Hood i nye klæder 22. august 2022 kl. 10:30 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566