Robin Hood

- Eventyr i Sherwood

Aalborghallen

tirsdag 23. februar 2021 kl. 17:00

Familieforestilling
Følg facebook event

Spar2

Priser inkl. gebyr:
A: 290,- B: 250,- C: 210,-

Alder:
Fra 6 år

Publikum kan se frem til at opleve Folketeatrets livlige og humoristiske version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans slæng, der huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.

Familieforestillingen byder både på eventyr, romantik, slåskampe og harme over social ulighed, og mange af historiens scener og elskede figurer er med: Den ikke helt fromme Broder Tuck, den stærke lille John, som er mester i stokkekamp, Sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige Prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, Kong Richard og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække bande af mænd slår fra sig mindst lige så godt som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robin Hoods sans for livets uretfærdighed vækkes.

I opsætningen oplever vi Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder. Hvis vi ikke hjælper hinanden, er vi ilde stedt.

Dette arrangement er med i Spar2
Læs mere og køb Spar2 billetter

Foto: Gudmund Thai

Anmeldelser

Jyllands-Posten
"Folketeatrets ”Robin Hood” er en stærkt underholdende og engagerende familiekomedie i højt tempo og med en middelaldermunk på overarbejde."
Kulturkupeen
"Det er ikke hver dag en familieteaterforestilling er så underholdende, at man ligefrem morer sig. Med den nye ”Robin Hood” på Folketeatret og en sprælsk Christopher Læssø i titelrollen er det lykkedes den herboende norske instruktør Frede Gulbrandsen at sætte fut i alle – både musikere, skuespillere og scenografen Julie Forchhammer."
POV International
"Robin Hood er veloplagt familieteater med ekstra guf til forældrene og til (bue)skudsikre fire stjerner."

Medvirkende

Christopher Læssø
Emilie Rasmussen
Jesper Riefensthal
Morten Christensen
Jon Lange
Louis Bodnia Andersen
Josefine Tvermoes
Mathias Sprogøe Fletting

Dramatiker: Ken Ludwig
Oversættelse: Henrik Lykkegaard
Instruktion: Frede Gulbrandsen
Scenografi: Julie Forchhammer
Kapelmester: Jullie Hjetland

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
17:00 23. februar
Aalborghallen
210-290 DKK Inkl. billetgebyr

Udsendte pressemeddelelser

AKKC klar med 8 nye oplevelser og en helt særlig opera 22. april 2020 kl. 13:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566