menu

Pippi Langstrømpe

- Musikalsk forestilling for hele familien!

Aalborghallen

tirsdag 30. november 2021 kl. 18:00

Familieforestilling
Følg facebook event

Spar2

Priser:
O: 350,- A: 300,- B: 260,- C: 220,-

”Her kommer Pippi Langstrømpe” lyder det gennem de ellers fredelige gader, da Pippi ankommer med sit ræverøde hår til Villa Villekulla med både hest og abe. En mærkelig pige som Pippi har byens fol aldrig mødt før. Men selvom Pippi er anderledes fra alle andre i byen, så bliver hun straks gode venner med de artige nabobørn Tommy og Annika.

Pippi lærer dem, at de voksne ikke altid har ret, og Tommy og Annika udfordrer hende til at gå i skole og til at lære bordskik, selvom det ikke er noget hun har prøvet før. Det var der nemlig ikke tid til, da hun sammen med sin far, Kaptajn Langstrømpe, sejlede rundt på de syv have. Det stopper heldigvis ikke Pippi, for hvordan kan man vide, hvad man kan, hvis man aldrig har prøvet det.

Astrid Lindgren kreerede Pippi Langstrømpe-universet i 1945, og Pippi er i dag er kendt og elsket i hele verden blandt mange generationer. Hun tør vende de voksnes underlige regler på hovedet, og hun er verdens stærkeste pige, fordi hun kan løfte en hest og finde ud af at bo helt alene. Pippi har også en stærk og levende fantasi, og det er godt at have, når man har en mod i himlen, en sørøver-far og en Frk. Prysselius, der vil sende én på børnehjem.

Denne teaterversion af Pippi Langstrømpe er både livlig, musikalsk og alvorlig: Den præsenterer verdens stærkeste pige, der savner sine forældre og byder på et genhør med Georg Riedels gode melodier, der optrådte i tv-serien fra 1968.

Pippi Langstrømpe kom i 2005 på Unescos liste over bevaringsværdige, kulturelle værker, og dette bekræfter blot at både børn og voksne burde lære Pippi at kende.

Dette arrangement er med i Spar2
Læs mere og køb Spar2 billetter

Medvirkende

Siw Ulrikke Maibom - Pippi
Linea Høeg Olsen - Annika
Ulrik Windfeldt-Schmidt - Tommy
Tanya Lund Andersen - Mor
Albert Stein Ankerstjerne - Far
Jacob Weble - Kaptajn Langstrømpe 
Pernille Schrøder - Prusselusken
Morten Christensen - Læreren
Jeppe Kaas Vad & Linette Stamp Christensen - Hesten og Hr. Nilsson

Musikere:
Anders Ortman, Tina Vitkov & Ida Nørby Sørensen

Kreativt hold

Forestilling af:
Folketeatret

Instruktion & bearbejdelse:
Birgitte Næss-Schmidt

Oversættelse & bearbejdelse:
Ninette Mulvad

Scenografi:
Benjamin la Cour

Kapelmester og arrangør:
Anders Ortman

 

Udsendte pressemeddelelser

Ti spritnye live-oplevelser med rabat på billetten 22. marts 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566