menu

Pippi Langstrømpe

- Musical for hele familien

Europahallen

lørdag 21. oktober 2023 - søndag 22. oktober 2023

Familieforestilling
Følg facebook event

Pris
195,-

Varighed
Ca. 2 timer inkl. pause

Anbefales fra
4 år

 

Hun er næsvis som få, stærk som ingen andre og mere ligefrem end de fleste. Pippi Langstrømpe er navnet på verdens stærkeste og måske sejeste pige, og i efterårsferien i 2023 kan publikum opleve et gensyn med hende, aben Hr. Nilsson, hesten Lille Gubben og vennerne Tommy og Annika. 

Pippi Langstrømpe er en opsætning af MCH Musical, der tidligere har haft stor succes med musicalen om pigen, der uden besvær kan løfte sin hest. Hun er sin egen, og gør tingene på sin helt egen måde – og måske ikke helt som de voksne bryder sig om. Men hun gør alting af et godt hjerte og med glimt i øjet.

Med lommen fuld af guldmønter flytter hun ind i Villa Villekulla sammen med Hr. Nilsson og den prikkede hest. Pippi klarer sig selv, for hendes far er sørøver og sydhavskonge, og moderen er i himlen. Hun vil ikke gå i skole og i stedet står unoderne i en lang kø, når Pippi er i nærheden. 

Med vennerne, søskendeparret Tommy og Annika laver hun sjov og ballade og gode gerninger i og omkring huset Villa Villekulla. Hun holder tyveknægtene Blom og Dunder-Karlsson, som vil stjæle hendes kostbare skatte, fra døren, ligesom hun undgår at blive sendt på børnehjem af den fornemme Frk. Prysselius, som bedst kan lide orden i sagerne. Alle disse figurer kan sammen med Pippis far, Kaptajn Langstrømpe, og betjentene Kling og Klang opleves på de skrå brædder i AKKC.

I over 70 år har børn og barnlige sjæle nydt Astrid Lindgrens fantastiske fortællinger om Pippi Langstrømpe med de strittende ildrøde fletninger og det fregnede ansigt, der driver gæk med de voksne. I 2023 har nordjyderne mulighed for at opleve et glædeligt gensyn med den usædvanlige pige. 

Astrid Lindgrens PIPPI LÅNGSTRUMP i en sceneversion af Staffan Götestam. Musik og sangtekster af Sebastian. Teaterforlag: Nordiska ApS - www.nordiska.dk. Illustrationer: Ingrid Vang Nyman. 

Spilletidspunkter

Tid
Sted
Pris
10:30 21. oktober
Europahallen
195 DKK Inkl. billetgebyr
15:00 21. oktober
Europahallen
195 DKK Inkl. billetgebyr
10:30 22. oktober
Europahallen
195 DKK Inkl. billetgebyr
15:00 22. oktober
Europahallen
195 DKK Inkl. billetgebyr

Udsendte pressemeddelelser

Publikumsmagneten Pippi Langstrømpe i musicalversion 24. oktober 2022 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566