HR og Ledelsesdagen 2021

- Nordjyllands største HR-begivenhed

Europahallen

tirsdag 05. oktober 2021 kl. 08:00

Event
Følg facebook event

Tidspunkt
Kl. 8 - 16:30

Dagsbillet
2.495,-

Early-bird pris
(frist 1. december)
1.996,- 

Grundet Corona er HR og Ledelsesdagen flyttet igen. Arrangementet er flyttet fra 5. maj (tidligere 26. januar) til 5. oktober.

Siden 2011 har HR og Ledelsesdagen været den største HR-begivenhed i Nordjylland. Glæd dig til en hel dag med inspirerende indlægsholdere, der fortæller om de nyeste trends og tendenser indenfor HR og ledelse.

HR og Ledelsesdagen er for dig, der søger ny viden, masser af inspiration og tid til refleksion til dig selv, din ledergruppe og din HR-afdeling. Dagens indlæg vil bl.a. berøre, hvordan vi som ledere navigerer i det globaliserede arbejdsmarked, hvilke arbejdsmiljøer, der fremmer trivsel og hvordan man møder sine medarbejdere med troværdighed, integritet og mod.

Ikke mindre en 10 spændende talere står klar til at præsentere deres blik på de nyeste trends og tendenser indenfor HR og ledelse. Blandt dagens indlægsholdere vil du bl.a. kunne opleve:

Chris MacDonald, foredragsholder og coach. Med en masse humor og uden løftede pegefingre har Chris MacDonald i mere end tyve år inspireret og motiveret os til at træffe de valg i livet, der får os til at trives både fysisk og mentalt.

Carl Johan Paulsen, direktør, Meyers Køkken. I foråret 2020 modtog Carl Johan Paulsen Djøfs lederpris. Hans autentiske lederstil er kendetegnet ved tillid til medarbejderne og et stærkt fokus på ambitiøse mål.

Karsten Mellon, ledelsesforsker og foredragsholder. I mere end 12 år Karsten Mellon forsket i ledelse. Pissedårlig ledelse er en udfordring, som organisationerne skal turde at tage op, for det har enorm indflydelse på danskernes jobskifte.

Giv dig selv og din ledergruppe en dag med ny viden, masser af inspiration og ikke mindst tid til refleksion. Vi glæder os til at byde jer hjertelig velkommen til HR og Ledelsesdagen i Aalborg Kongres og Kultur Center.

Se det fulde program for HR og Ledelsesdagen her

Arrangør: NEXTWORK v/ DANSK HR

Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566