menu

Blå Aalborg Afterparty

Med Artigeardit, Mads de Krak og Johnni Gade

Aalborg Kongres & Kultur Center

mandag 16. maj 2022 kl. 17:00

Event
Følg facebook event

Priser
Konfirmander: 495,-
Forældre: 150,-

Køb billetter
Kontakt Maja på tlf. 9935 5582 eller mdj@akkc.dk for at købe billetter

Download flyer


Kalder alle kommende konfirmander!

Den store dag nærmer sig, og der er måske allerede blevet tænkt på outfit, menu, bordpynt og ønskeseddel til konfirmationen. Men hvad med Blå Mandag? 

I AKKC har vi et godt bud på, hvordan I slutter Blå Mandag af med et kæmpe brag! Vi fyrer vi op for den fedeste fest til Blå Aalborg Afterparty, og det vil du bestemt ikke gå glip af!

Aftenen står på lækker mad fra vores Restaurant AKKC by MEST, comedy med Mads de Krak, brandvarm koncert med Artigeardit og ultimativ feststemning med DJ.

Youtuberen Johnni Gade er aftenens konferencier, og han guider jer gennem den vildeste aften fyldt med masser af sjov og spas. 

Mads de Krak er kendt fra finalen til DM i stand-up og som et af ”de nye skud” fra Zulu Comedy Festival, og han leverer et grineren show, hvor der er garanti for gode jokes og grineflip! 

Det 24-årige hiphop talent, Artigeardit, er bl.a. kendt for sine brandvarme hits som Er Her, HOTBOYZ og værformig. Den unge rapper er nået til et stadie i sin karriere, hvor udsolgte koncerter og anmelderroste albums ikke kommer som nogen overraskelse, så der er virkelig lagt op til et brag af en fest!

Elsker du at grine, feste, danse, spise lækker mad og sippe flotte drinks (bare rolig, forældre - de er alkoholfrie), så vil du elske Blå Aalborg Afterparty!

Forældrelounge
Inden du som forælder begynder at glæde dig alt for meget til afterparty'et, må vi desværre meddele, at festen kun er for konfirmanderne. Men selvfølgelig sørger vi også for forældrene! Så mens de unge giver den gas til afterparty, kan I læne jer tilbage og hygge jer i forældreloungen, hvor der vil blive taget hånd om jer.

Vi glæder os til at se en masse glade konfirmander, og vi lover, at det bliver godt! Så godt, at du kommer til at glemme alt om TikTok-videoer, Snapchat-streaks og din gamerhule derhjemme. Måske.

Køb billetter
Kontakt Maja på tlf. 9935 5582 eller på mdj@akkc.dk for at købe billetter eller høre mere om Blå Aalborg Afterparty.

Billetten inkluderer:
For de unge:
Johnni Gade, Mads de Krak, Artigeardit, DJ og meget mere
1 medium bæger popcorn eller baconchips
1 valgfri sodavand
1 valgfri hovedret

For forældrene:
Forældrelounge
Kaffe/the ad libitum
1 valgfri sodavand/øl
1 valgfri hovedret

Der kan vælges mellem følgende hovedretter
Hjemmelavet pizza med mozzarella, skinke og tomat og grønt
Burger med saftig oksebøf med cheddar, sprød salat, bacon og MEST
burgerdressing
Fish & Chips med mayo

Alle retter serveres med sprøde pommes frites og dip

Udsendte pressemeddelelser

Brandvarmt Afterparty til Blå Mandag i AKKC 30. september 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566