menu

Bæredygtig livsstil 2022

- Genbrugsmarked med vintagetøj, loppefund, sneakers & vinyler

Aalborg Kongres & Kultur Center

lørdag 20. august 2022 - søndag 21. august 2022

Event
Følg facebook event

Åbningstider:
Begge dage: kl. 10-17

Entré:
1-dagsbillet voksen:
30 kr. online/40 kr. i døren

2-dagsbillet voksen:
50 kr. online/60 kr. i døren

Børn 0-13 år: gratis

Bæredygtig livsstil er for dig, der ønsker at leve mere bæredygtigt og bidrage til at fremme den bæredygtige udvikling.

Klimabevidste forbrugere køber brugt i stedet for nyt – det er godt for din pengepung og for klimaet. Du kan slippe din indre bæredygtige shopper løs, da vi har fyldt ca. 4000 kvm med genbrug i form af Hello Vintage, Habengut Marked, Pladebørs samt Aalborg Sneakermarket.

I Hello Vintage sektionen finder du et kæmpe udvalg af vintagetøj, som matcher tidens tendenser og kommende trends. Og hvis du er fløjtende ligeglad med trends og tendenser, og har din egen personlige stil, så kan du helt sikkert alligevel finde noget tøj, som du synes er super cool.

På det store Habengut Marked kan du gå på jagt efter lige det du mangler, men med god samvittighed, for alt har været solgt mindst en gang tidligere og skal nu finde plads i et nyt kærligt hjem.

Pladebørsen er Aalborgs kæmpe marked for køb, salg & bytte af brugt & ny musik, primært LP’er – men der er også CD’er og andet merchandise. Der musik til enhver smag; rock, funk, metal, soul, pop, klassisk, dansk, jazz, country … Med mere end 100.000 plader og stort udvalg af CD’er, finder du helt sikkert musik til din smag.

Hvis du er til fede sneaks, så er Aalborg Sneakermarket et besøg værd. Her kan du finde massevis af sneakers - til både kvinder og mænd.

Her kan du læse mere om bæredygtig livsstil

Billetkontor: +45 9935 5566