menu

Årets Julefrokost

Med Fyr & Flamme, Sussi & Leo Trio og Lars Hjortshøj

Aalborghallen

lørdag 26. november 2022 kl. 18:00

Event
Følg facebook event

Show, middag og afterparty
Samlet pris: 750,-

Early bird rabat
Spar 75 kr. pr. billet ved køb inden 1. september 2022

Se menu & drikkevarer

Der er dømt fællessang, et fyldt dansegulv, brølende latter og lækker julemad, når Årets Julefrokost indtager Aalborghallen.

Lars Hjortshøj styrer løjerne som aftenens konferencier, og i løbet af aftenen indtages den store scene både af både Sussi & Leo Trio og Fyr & Flamme, så der bliver med sikkerhed gang i dansegulvet og stemmebåndene, der bliver slidt til randen af fællessang.

Med plads til hele 1400 feststemte nordjyder er Årets Julefrokost det ideelle samlingssted for alle, der ønsker en festlig aften i julens tegn.

Restaurant AKKC by MEST står for alle de lækre retter på julebordet, som naturligvis indeholder de kendte julefavoritter, og under middagen spreder DJ'en julestemning fra scenen.

Efter den festlige julemiddag går Sussi & Leo Trio på scenen, og hvis der er nogen, der kan få gang i julefesten, er det dem. Det populære par underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på - lige fra Smoke on the Water til Sikke en fest, og salen kommer med sikkerhed til at koge af syng-med og højt humør.

Det høje humør fortsætter, når Jesper Groth og Laurits Emanuel aka Fyr & Flamme, indtager scenen senere på aftenen. Det bliver stort, når de blandt andet leverer deres kæmpe grandprix-hit Øve os på hinanden.

Fyr & Flamme er et musikalsk krydsfelt mellem rendyrket 80’er-nostalgi og moderne dansksproget pop, som fra første stortrommeslag sender signaler til dansefødderne såvel som hjertekulen.

Derudover er de også kendt for hits som Menneskeforbruger og Kamæleon.

DJ'en sørger for, at dansegulvet er fyldt i koncertpausen og fra kl. 23, når den sidste koncert er forbi. Her vil der være en skøn blanding af juleklassikere, moderne hits og alle de gode gamle sing-along-songs.

Program

18:00 - Velkomst i foyeren
18:30 - Dørene til salen åbnes
19:00 - Spisning & DJ
21:00 - Sussi & Leo Trio
21:45 - DJ
22:15 - Fyr & Flamme
23:00 - Afterparty med DJ
02:00 - Tak for i aften

Udsendte pressemeddelelser

Årets (festligste) Julefrokost i Aalborg 20. juni 2022 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566