menu

Fællesspisning + Pauline + Dopha + Ameli Dot

Boller i karry med svampe eller kød

Europahallen

onsdag 04. oktober 2023 kl. 18:00

Drivhuset

Pris inkl. gebyr
260,-

Spar 50% med

Pauline slog for alvor igennem med sin single 'Ny Og Næ', der har været i heftig rotation på danske radiostationer, herunder som P3’s uundgåelige.

Sidste år udgav hun sit debutalbum 'Noget for Nogen', som høstede hele fem stjerner fra GAFFA, der beskriver hendes musik, som når ”vildt og voldsomt møder sart og skrøbeligt og skaber den perfekte, kuldegysfremkaldende balance”. Pauline har derudover samarbejdet med Burhan G på singlen ”Sommer i december”.

Dopha laver melankolsk poprock, som er blevet beskrevet med ord som overbevisende, tryllebindende og ubesværet. Siden udgivelsen af sit anmelderroste debutalbum The Game i 2021, har Dopha blandt andet vundet Årets Talent ved Carl Prisen, været nomineret til Steppeulven og DMA samt spillet på internationale festivaler som by:Larm og Reeperbahn Festival. Nu bringer hun sit catchy bagkatalog til Aalborg.

I Drivhuset elsker vi spændende, nye artister fra vækstlaget. Derfor bliver Pauline og Dopha ledsaget af stjerneskuddet Ameli Dot, der er bedst kendt for sin single 'Hanging with Myself'. Hendes bagkatalog er lille, men hendes stemme er stor. Ameli Dot sammensmelter soul og indiepop – en cocktail, hun tager med til Drivhuset.

Du kan glæde dig til sprøde stemmer og masser af Girl Power i Drivhuset!

Inden aftenens koncerter vil der blive serveret lækker aftensmad inde i salen. Maden serveres ved langborde til en god omgang fællesspisning.

Som altid til Drivhusets arrangementer er det muligt at starte aftenen allerede kl. 16, hvor man kan slå sig ned i den hyggelige drop-in lounge i foyeren og købe en kold øl eller spille et brætspil, som Spilforsyningen har været så rare at stille til rådighed. Omgivelserne er uformelle og helt low-key, så der er plads til at slappe af og hygge sig sammen.

Aftenens menu
Vegansk: Boller i karry lavet med svampe serveret med ØKO-ris og æble/fennikelsalat samt ristede kerner og æblechutney med lidt chili.
Med kød: Boller i karry lavet med kød fra Hestbjerg Økologi serveret med ØKO-ris og æble/fennikelsalat samt ristede kerner og æblechutney med lidt chili.

Når du køber billet, kan du vælge mellem vegansk eller med kød.

Tidsplan
16.00 - Drop-in lounge (Brætspil og sniksnak i Foyeren)
18.00 - Dørene åbner til salen (fællesspisning og hygge)
20:00 - Showtime (Underholdningen starter)

Drivhuset
Hverdagen bliver hurtigt ensformig og kedelig. Men det behøver den ikke at være! I Drivhuset implementeres weekendhyggen på udvalgte onsdage og torsdage med fællesspisning og underholdning til en overkommelig pris. De forskellige arrangementer spænder bredt med alt fra koncerter og comedy til spændende foredrag og talks. Arrangementerne har den samme faste pris på 260 kr. hver gang! Læs mere om Drivhuset.

Lyt til kunstnerne

Billetkontor: +45 9935 5566