menu

Fællesspisning + Klima & Comedy med Camilla Boraghi + Michael Schøt

Wrap med falafel/glaseret skinke

Europahallen

onsdag 17. januar 2024 kl. 18:00

Drivhuset
Følg facebook event

Pris inkl. gebyr
260,-

Spar 50% med

Hvad har klima og comedy til fælles? Det er to ting, vi elsker i AKKC.

Derfor inviterer vi til Klima & Comedy med komiker Michael Schøt og journalist Camilla Boraghi – en aften, hvor klimadebat og komisk timing går hånd i hånd. Det bliver satirisk men også seriøst!

Camilla Boraghi er satiriker, radiovært og uddannet journalist. Hun er bedst kendt for sin rolle som rapporter i DR satireprogrammet Tæt på Sandheden med Jonatan Spang. Camillas spidskompetence er at formidle politik på en underholdende og oplysende måde. Hun medbringer en særlig gæst, som vil blive offentliggjort senere.

Michael Schøt er standup-komiker. Han er kendt for at lave standup om politik, hvor særligt hans ugentlige indslag Schøtministeriet er populært blandt fans. Michael debuterede i 1999 og har praktiseret standup siden da. Hans seneste show Dæmonkrati, der var på landevejen i 2021-2022, var populært blandt anmeldere. Supportnavnet bliver offentliggjort senere.

Inden aftenens debatter og underholdende indslag starter, vil der være fællesspisning. Aftensmaden serveres ved langborde inde i salen, hvor man passende kan tage en sludder med sin sidemakker om genanvendelige materialer, folketinget eller den lækre menu.

Som altid til Drivhusets arrangementer er det muligt at starte aftenen allerede kl. 16, hvor man kan slå sig ned i den hyggelige drop-in lounge i foyeren og købe en kold øl eller spille brætspil præsenteret af Spilforsyningen og Spilhylden. Omgivelserne er uformelle og helt low-key, så der er plads til at slappe af og hygge sig sammen.

Aftenens menu
Vegansk: Wrap med salater, falafel, marineret agurk og syltede rodfrugter.
Med kød: Glaseret skinke med flødekartofler og salater med dressing.

Når du køber billet, kan du vælge mellem vegansk eller med kød.
Ved allergener kontakt venligst Restaurant AKKC by MEST inden arrangementet på restaurant@akkc.dk.

Tidsplan
16.00 - Drop-in lounge (Brætspil og sniksnak i Foyeren)
18.00 - Dørene åbner til salen (fællesspisning og hygge)
20:00 - Showtime (Underholdningen starter)

Drivhuset
Hverdagen (og søndagen) bliver hurtigt ensformig og kedelig. Men det behøver den ikke at være! I Drivhuset implementeres weekendhyggen på udvalgte onsdage, torsdage og søndage med fællesspisning og underholdning til en overkommelig pris. De forskellige arrangementer spænder bredt med alt fra koncerter og comedy til spændende foredrag og talks. Arrangementerne koster altid 260-275 kr.! Læs mere om Drivhuset.

Udsendte pressemeddelelser

AKKC klar med helt nyt kulturkoncept 25. januar 2023 kl. 08:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566