menu

Fællesspisning + Conrad Molden + Henrik Danielsen

Vegansk risotto/lasagne

Europahallen

onsdag 26. april 2023 kl. 18:00

Drivhuset
Følg facebook event

Showet foregår på engelsk

Pris inkl. gebyr
260,-

Få billetter tilbage

Spar 50% med

A very hyggelig comedy show rammer Aalborg, når den britiske komiker Conrad Moldens show Hyggelicious finder vej til Drivhuset i AKKC.

Med spotlys på danskernes (til tider) mærkelige vaner, kan Molden få selv den stolteste dansker til at finde selvironien frem. 

Conrad Molden har etableret sig i den danske comedybranche med sin helt egen niche, som kan koges ned til ét ord: Danglish. For selvom Molden has two children in vuggestue og mange Danish friends, er han still struggling to lære dansk after nine years in skandinavien.

Når Molden går på scenen, er det både flødeboller, Netto, nisser, vinterbadning, saltlakrids og hygge, der står på programmet.

I 2018 nåede Molden hele vejen til finalen i DM i Stand-up. Siden har han lavet to streaming-specials: Danglish og Danglish 2 samt turneret Danmark med sit show Hyggelicious.

Med sig bringer han aalborgenser og komiker Henrik Danielsen, der skal stå for opvarmningen. Det bliver tåkrummende på den helt gode måde, når han medbringer sine akavede anekdoter til Drivhuset. Henrik Danielsen har tidligere opvarmet for Conrad Molden, og har derudover været finalist i DM i Stand-up i 2022.  

Inden mundvigene og smilehullerne kommer på arbejde, vil der blive serveret aftensmad inde i salen. Arrangementet inkluderer nemlig fællesspisning ved langborde, hvor der skrues helt op for hyggen – i bedste dansker-stil.

Bemærk: Både Conrad Molden og Henrik Danielsen optræder på engelsk.

Aftenens menu
Vegansk: Vegansk risotto med tomat, gulerødder og peber – serveret med salat.
Med kød: Lasagne mættet med tomat, gulerødder og peber – serveret med salat.

Når du køber billet, kan du vælge mellem vegansk eller med kød.

Tidsplan
16.00 - Drop-in lounge (Brætspil og sniksnak i Foyeren)
18.00 - Dørene åbner til salen (fællesspisning og hygge)
20:00 - Showtime (Underholdningen starter)

Drivhuset
Hverdagen bliver hurtigt ensformig og kedelig. Men det behøver den ikke at være! I Drivhuset implementeres weekendhyggen på udvalgte onsdage og torsdage med fællesspisning og underholdning til en overkommelig pris. De forskellige arrangementer spænder bredt med alt fra koncerter og comedy til spændende foredrag og talks. Arrangementerne har den samme faste pris på 260 kr. hver gang! Læs mere om Drivhuset.

Udsendte pressemeddelelser

AKKC klar med helt nyt kulturkoncept 25. januar 2023 kl. 08:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566