menu

Fællesspisning + Blæst + Josie Amadonna + Baseløs

Couscous med friterede kikærter/med nakke-asian-style

Europahallen

torsdag 14. september 2023 kl. 18:00

Drivhuset
Følg facebook event

Pris inkl. gebyr
260,-

Spar 50% med

Koncerten er stående

Drivhuset bliver utæt, når Blæst stormer ind i AKKC med hits som Juice, Ego, Sover Du Nu og mange flere.

Med over 8 millioner streams har Juice overtaget de danske hitlister og blæst Danmark bagover. Det var derfor til stor skuffelse for danske fans, da Blæst aflyste sidste halvdel af deres Danmarksturné grundet stress. Nu er de tilbage og mere parate end nogensinde før til at fylde vores øregange med 80’er inspirerede pop-bangers!

I 2022 udgav Blæst deres debutalbum Stiv Kuling, der, sammen med deres liveoptrædener, har høstet gode anmeldelser. GAFFA gav albummet 5 stjerner og erklærede bandet ”synonym med dansk popmusik fra øverste hylde”.

Med sig i Drivhuset bringer Blæst også de danske popstjerneskud Josie Amadonna og Baseløs, der vil stå for at varme salen op, inden der meldes Stiv Kuling!

Josie Amadonna er en dansk hiphop solist, der omfavner flabede flows, selvsikker attitude og rå ærlighed i sine tekster. Resultatet er fest og farver i bedste hiphop-stil, og hendes single Donkey Kong har nået over en halv million streams på Spotify.

Baseløs er et aarhusiansk indie-popband, der er bedst kendt for singlen Helt til København, som er blevet flittigt afspillet i radioen. Deres musik er en kærlighedserklæring til ungdommen, til nostalgien og til indie-poppen.

Som kirsebærret på toppen vil der blive serveret lækker aftensmad inde i salen inden aftenens koncerter starter. 

Som altid til Drivhusets arrangementer er det muligt at starte aftenen allerede kl. 16, hvor man kan slå sig ned i den hyggelige drop-in lounge i foyeren og købe en kold øl eller spille et brætspil, som Spilforsyningen har været så rare at stille til rådighed. Omgivelserne er uformelle og helt low-key, så der er plads til at slappe af og hygge sig sammen.

Aftenens menu
Vegansk: Couscous af durum og blomkål med sprøde grøntsager og friterede kikærter.
Med kød: Couscous af durum og blomkål anrettet med nakke-asian-style med peanuts.

Når du køber billet, kan du vælge mellem vegansk eller med kød.

Tidsplan
16.00 - Drop-in lounge (Brætspil og sniksnak i Foyeren)
18.00 - Dørene åbner til salen (fællesspisning og hygge)
20:00 - Showtime (Underholdningen starter)

Drivhuset
Hverdagen bliver hurtigt ensformig og kedelig. Men det behøver den ikke at være! I Drivhuset implementeres weekendhyggen på udvalgte onsdage og torsdage med fællesspisning og underholdning til en overkommelig pris. De forskellige arrangementer spænder bredt med alt fra koncerter og comedy til spændende foredrag og talks. Arrangementerne har den samme faste pris på 260 kr. hver gang! Læs mere om Drivhuset.

Lyt til kunstnerne

Billetkontor: +45 9935 5566