Phlake

Drive In - Live

Aalborg lufthavn

fredag 05. juni 2020 kl. 22:00

Drive In

Pris inkl. gebyr:
675,- (1 bil med op til 5 personer)

Varighed:
60 min.

Adresse:
Aalborg Lufthavn Parkering P3
Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby

Drive In - Live i Aalborg arrangeres af Live Nation i samarbejde med Nibe Festival, Aalborg Karneval, Musikkens Hus, Skråen, Aalborg Events, VisitAalborg og AKKC.

Phlake indtog den danske R&B-scene med storm i 2015 og fløj på rekordtid ind på de danske hitlister med lytterhits som debutsinglen 'Pregnant', 'Angel Zoo' og 'The Rascal'.

Nu indtager succesduoen Mads Bo og Jonathan Elkær snart scenen til Drive In - Live, hvor publikum kan glæde sig til at skråle med på de velkendte Phlake-hits og være de allerførste til at lytte med på uberørte sange fra deres spritnye album T.I.D.OY.S, som netop har fået 6 flotte stjerner af GAFFA.

Billetsalget begynder torsdag 21. maj kl. 12!

Om Drive In - Live

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum trygt og roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser fra deres biler. Da Drive In - Live skal opleves fra egen bil, og med den anbefalede afstand, så vil publikum være placeret lidt længere væk fra scenen end ved en traditionel koncert. Derfor er scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god. 

Praktisk Info

Læs mere på www.driveinlive.dk

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
22:00 05. juni
Aalborg lufthavn
675 DKK Inkl. billetgebyr
Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566