Mads Langer

Drive In - Live

Aalborg lufthavn

fredag 05. juni 2020 kl. 19:30

Drive In

Pris inkl. gebyr:
655,- (1 bil med op til 5 personer)

Varighed:
60 min.

Adresse:
Aalborg Lufthavn Parkering P3
Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby

Drive In - Live i Aalborg arrangeres af Live Nation i samarbejde med Nibe Festival, Aalborg Karneval, Musikkens Hus, Skråen, Aalborg Events, VisitAalborg og AKKC.

Mads Langer var den første i verden, der tog 'drive in' koncertkonceptet til sig, og historien går i skrivende stund viralt i hele verden. Coronakrisen afbrød Mads Langer mid i en igangværende koncertrække, og det fik ham til at tænke kreativt og vende krisen til et eventyr.

- Der gik ikke lang tid, før nyheden om min drive in koncert havde nået nogle af de allerstørste medier i verden. Det er sjovt, og også lidt vildt, at tænke på hvor hurtigt det kan gå. Der bliver ved med at vælte interviews ind fra hele verden. Det er en kæmpe glæde for mig at kunne være med til at sprede lidt solskin udover denne ellers meget specielle tid, forklarer Mads Langer.

Billetsalget begynder torsdag 14. maj kl. 10!

Om Drive In - Live

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum trygt og roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser fra deres biler. Da Drive In - Live skal opleves fra egen bil, og med den anbefalede afstand, så vil publikum være placeret lidt længere væk fra scenen end ved en traditionel koncert. Derfor er scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god. 

Praktisk Info

Læs mere på www.driveinlive.dk

Foto: Camilla Lundbye

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
19:30 05. juni
Aalborg lufthavn
655 DKK Inkl. billetgebyr
Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566