Annika Aakjær

Drive In - Live

Aalborg lufthavn

fredag 05. juni 2020 kl. 17:00

Drive In

Pris inkl. gebyr:
545,- (1 bil med op til 5 personer)

Varighed:
60 min.

Adresse:
Aalborg Lufthavn Parkering P3
Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby

Drive In - Live i Aalborg arrangeres af Live Nation i samarbejde med Nibe Festival, Aalborg Karneval, Musikkens Hus, Skråen, Aalborg Events, VisitAalborg og AKKC.

Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af de (van)vittige betragtninger fra hendes liv, der altid er en vigtig del af en koncert.

Annika Aakjær er både musiker og skuespiller, og hun var i 2018 en del af TV2's 'Toppen af Poppen'. Derudover lagde hun Zulu Comedy Galla ned i 2019 og fik et stående bifald for hendes sang om menstruation. Annikas forårsturné var helt udsolgt, men blev desværre aflyst pga. Covid-19. Men nu kommer hun alligevel på landevejen til 'Drive In - Live'.  

Billetsalget begynder fredag 15. maj kl. 10!

Om Drive In - Live

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum trygt og roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser fra deres biler. Da Drive In - Live skal opleves fra egen bil, og med den anbefalede afstand, så vil publikum være placeret lidt længere væk fra scenen end ved en traditionel koncert. Derfor er scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god. 

Praktisk Info

Læs mere på www.driveinlive.dk

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
17:00 05. juni
Aalborg lufthavn
545 DKK Inkl. billetgebyr
Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566