menu

Thomas Warberg

Du har det ikke fra mig

Europahallen

fredag 09. februar 2024 kl. 19:00

Comedy
Følg facebook event

Pris
305,-

Spar 50% med

Varighed
Ca. 1 time og 20 min. uden pause

Bestil spisning

Du har det ikke fra os, men Thomas Warberg er klar med et nyt oneman-show i 2024, og der er sket meget siden hans seneste show.

Thomas har fået konstateret forhøjet kolesteroltal, og så har han gudhjælpemig også ufrivillig vandladning, er begyndt at se reality, har været på Noma, fået nyt badeværelse, og nå ja… Så er han vist også blevet far.

Og så er han begyndt at tænke på, at han måske er halvvejs i livet, og er alting egentlig blevet som det skulle? Hvad er meningen?! Er han den bedste udgave af sig selv?! Er samfundet?! Burde det hele i virkeligheden være meget bedre?!

Der er altså masser af sjove situationer og emner at tage fat i, når Thomas Warberg går på scenen med sit nye show ’Du har det ikke fra mig’.

Showet bliver det femte i rækken og opfølgeren på ’Et storslået menneske’, ’Perfektion, overskud, og andre lorteord’, ’Comedy Tour 16’ og ’Comedy Tour ’14’, der alle høstede 5- og 6-stjernede anmeldelser.

Hans seneste onemanshow ’Et storslået menneske’ udløste også en velfortjent nominering af Thomas Warberg som Årets Komiker til Zulu Comedy Galla 2022.

Sidst Thomas Warberg gæstede AKKC var i efteråret 2022, hvor han var en del af holdet til Comedy Ballroom sammen med Andreas Bo, Linda P, Lasse Madsen og Nikolaj Stokholm foran en totalt udsolgt sal i Aalborghallen.

Billetkontor: +45 9935 5566