menu

Specialklassen

- Rider på bølgen

Europahallen

torsdag 07. oktober 2021 kl. 20:00

Comedy

Pris:
255,-

Ud fra publikums idéer og bud undervejs i showet, leverer Specialklassen improviseret satire, sketches, sange og punchlines. Det er involverende, overraskende og et andet ”take” på comedy genren end klassisk stand-up.

Specialklassen består af de tre skuespillere/komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard, der er blevet anmelderrost for deres improviserede comedy siden 2008.

- Det er vores oplevelse, at publikum elsker at få lov at ha’ en finger med i spillet, og i år er der mere at tale om end nogensinde før. Vores nye show er unikt hver aften, og det gør det både aktuelt og vedkommende.

Specialklassens nye show trækker referencer til alle de bølger, vi som samfund har været igennem i den seneste tid, men mest af alt er det et statement om, at deres shows og humor stadig vokser i folks bevidsthed rundt om i landet.

Om du er ung eller i den mere modne ende af skalaen, vil du være målgruppen for Specialklassens tilgang til comedy. Den ældre generation vil måske trække referencer til tv-programmet Hatten Rundt, og nogle af de yngre vil måske referere til den amerikanske kæmpe succes Whose Line Is It Anyway?, som har inspireret Specialklassen til at skabe deres eget impro-show.

Udsendte pressemeddelelser

Involverende comedyshow med Specialklassen 10. december 2020 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566