menu

Peter Werner

Werner om dig

Fakultetet

torsdag 02. november 2023 kl. 20:00

Comedy
Følg facebook event

Pris
235,-

Spar 50% med

Varighed
Ca. 1 time og 20 min. uden pause

Det bliver top underholdende, når standup-komiker Peter Werner gæster Det Lille Teater med sit allerførste one-man-show!

Det har været efterspurgt blandt fans, og nu er det en realitet. 

Det er den danske komikers første one-man-show – noget han har drømt om siden barnsben. Werner har opvarmet for mange store danske komikere, men nu står han altså på egne ben, og bringer showet rundt til en række danske byer – inklusive Aalborg.

Når Peter Werner går på scenen, har han blot ét mål for øje. Nemlig, at der skal grines fra start til slut. Og målet opnås nemt, når Werner fortæller tåretrillende historier om sine akavede møder med omverdenen.

- Showet kommer ikke til at handle om en skid andet end sjov og ballade. Det bliver en sammensætning af improvisation, bandeord, mine sjoveste ting hidtil og helt nye fortællinger fra mit liv. Det kan umuligt beskrives bedre - showet du ikke vidste, du manglede i dit liv. Jeg har aldrig glædet mig til noget, som jeg glæder mig til det her!, siger Peter Werner om det nye show.

På trods af at ”Werner Om Dig” er Peter Werners første one-man-show, er han langt fra debutant på landets scener.

Werner har været aktiv på den danske comedy-scene i 7 år, og har både en sejr i DM i standup 2021, titlen som et af ”De Nye Håb” ved Zulu Comedy Galla, en optræden på Smukfest for 40.000 mennesker og meget mere i bagagen.

Derfor er det med et væld af sjove anekdoter og livserfaring, at den danske standupper fra Sønderjylland drager på turné.

Så er der blot én sidste forespørgsel fra komikeren selv: medbring dem du holder af – bare ikke dine børn, please!

Udsendte pressemeddelelser

Peter Werner værner om Aalborg 08. februar 2023 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566