Omar Marzouk

- Afdanksningsbal

Det Lille Teater

lørdag 08. februar 2020 kl. 19:00

Comedy
Følg facebook event

Pris inkl. gebyr:
225,-

Omar Marzouk er tilbage! Efter 5 år med andre projekter er han klar med det spritnye comedy-show, Afdanskningsbal.

I showet vil Omar forsøge at gøre os alle - især ham selv - til bedre danskere. Et show hvor han vil tage gassen og hysterien ud af indvandrerdebatten og gå hele vejen for at afklæde nationalismens grimme sider, men hvor det også er overvejende sandsynligt, at han ender med at afklæde sig selv.

Fra et kolonihavehus bygget af bacon og gamle pølsevogne udtaler Omar: ”Jeg har brug for at blive afdansket - ellers ender jeg som en sur gammel mand”, siger han og fortsætter:

“Selvfølgelig skal vi kunne grine af det hele, hvordan skulle vi ellers overleve det? Og jeg tror løsningen er, at jeg skal afdanskes. Ja, måske skal vi allesammen afdanskes. Lad os alle sammen blive afdansket - måske kan vi, når vi så har grinet af os selv og hinanden, komme frem til en anden danskhed, hvor vi ikke er så sure hele tiden”.

Men denne gang er Omar ikke alene, for Omar har inviteret sin navnebror imamen Omar hjem fra sit skattely i det sydlige Dubai for at sætte tingene i perspektiv og hjælpe med den store afdanskning.

Det sidste vi hørte fra den sure Imam, lige inden han endnu engang fik indrejseforbud til Danmark var: ”Inshallah vil jeg afdanske alle danskere, du skal ikke integrere dig, du skal ikke lære sproget og du skal ikke give hånd! Giv en højst 1 finger!”

Det bliver en aften i vredens, humorens og afdanskningens navn. Inshallah.

Udsendte pressemeddelelser

Omar Marzouk klar med nyt afdanskningsbal 20. september 2019 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566