menu

Michael McIntyre

MACNIFICENT

Aalborghallen

torsdag 07. december 2023 kl. 20:00

Comedy
Følg facebook event

Priser
O: 875,- A: 675,- B: 575,- C: 475,- D: 405,-

Spar 50% med
Study Tickets

Elsker du at grine? Altså, sådan helt nede i maven? Så er det nu, du skal sætte et kryds i kalenderen.

En af verdens største komikere, britiske Michael McIntyre, vender tilbage til Aalborg efter 4 år! 

Michael McIntyre er elsket af publikum verden over - unge såvel som ældre - for hans evne til at gøre banale hverdagssituationer hysterisk morsomme. I bedste McIntyre-stil fremhæver han tilværelsens små og finurlige almindeligheder, som alle kan spejle sig i.

Udover sin succes på comedyscenen, er McIntyre vært på to af BBC’s mest populære underholdningsshows, det kendte og BAFTA-vindende show Michael McIntyre’s Big Show samt TV-programmet The Wheel.

Hans seneste verdensturné, Big World Tour, der bragte ham til Aalborg som hovednavn til Aalborg Comedy Festival i 2019, solgte over 4 millioner billetter og slog billetsalgsrekorder på tværs af kloden. Publikum i AKKC var særdeles begejstrede, og det var anmelderne også. De belønnede McIntyre med intet mindre end 5 og 6 stjerner for showet.

I forbindelse med hans show i 2019, blev Michael McIntyre den 95. internationale verdensstjerne, der plantede et træ i parken med De Syngende Træer i Kildeparken. Når man trykker på knappen ved standeren ved træet, kan man lytte til en af Michael McIntyres jokes og få sig et godt grin i det fri.

Showet foregår på engelsk, og der vil være storskærm under showet.

Billetkontor: +45 9935 5566