MAGT

DET STORE FEDE GENNEMBRUD

Det Lille Teater

lørdag 02. marts 2019 kl. 20:00

Comedy
Følg facebook event

Pris:
Enhedspris 135 kr.

Varighed:
2 timer inkl. pause

Mød de seks unge mænd i satiregruppen MAGT, som i årevis har drømt om det store gennembrud.

I forlængelse af deres sidste show, hvor et par halvlunkne anmeldelser ledte til bristede drømme og efterlod gruppen på randen af sammenbrud, står de ved en skillevej: “Go big, or go home.”

I september måned gik MAGT viralt med deres Danske Bank sang, som gav gruppen det ønskede medvind. Og nu er de så klar med det ultimative show, og som titlen antyder, er der skruet op for både kreativitet og budget i jagten på de berømte 15 minutes of fame. Glæd dig til en underholdende aften gennemsyret af politisk satire, skæve indfald og stor musikalitet!

P.S. “Køb nu bare den skide billet, det bliver pisse sjovt! Medmindre ingen køber, så bliver det ikke sjovt, for nogen!”

Medvirkende

Steffen Jespersen
Mads Andersen
Morten Munk
Christoffer Christensen
Thomas Neergaard
Jonas Stimose

Eksterne links

magt.nu
MAGT på Facebook


Anmeldelser

Med skarp satire kommer samfund, partier og folkevalgte under kyndig behandling – ingen går fri. MAGT optræder professionelt med et væld af jokes, parodier og sange, der rammer lige på kornet om aktuelle politiske emner. De både provokerer og underholder på samme tid og går lige til grænsen. Det hele akkompagneres af deres store musikalske talent. Man får lyst til at høre det hele igen!
Jan Juul Christensen
Partisekretær, Socialdemokratiets Partikontor

MAGT er en musikalsk og satirisk tour de force. MAGT går kompromisløst i kødet på toppolitikere og deres partier eller den organisation, de sætter spot på. De sørger for kreativ og intelligent underholdning fra start til slut, når de forvandler et emne, en person, en organisation eller noget politisk til skarpladte jokes, der skydes afsted i en veltimet musikalsk sammenhæng. MAGT er skarpe, originale, nærværende og hylende morsomme!
Merete Eckhardt
Udviklingsdirektør, Domstolsstyrelsen

MAGT er bidende politisk satire, som leveres med udpræget musikalitet og charme. Referencer til politiske møgsager skrevet til popmusik, som alle kender.
Kristian Jacobsen
Rektor, Sorø Akademi

Udsendte pressemeddelelser

Dansk satiregruppe deler politiske øretæver ud i nyt show 06. februar 2019 kl. 13:35 Læs mere
MAGT Politisk satire, skæve indfald og stor musikalitet 25. oktober 2018 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566