Jimmy Carr

- Terribly Funny

Aalborghallen

fredag 01. oktober 2021 kl. 20:00

Comedy
Følg facebook event

Priser
O: 490,- A: 390,- B: 350,- C: 310,-

Varighed
90 min. uden pause

Jimmy Carr er kendt for sine one-liners, sit særprægede grin og sine spydige kommentarer til publikum, og snart kan han endnu en gang opleves i Aalborg - denne gang med sit nye show, Terribly Funny.

Showet har fået titlen Terribly Funny, fordi det indeholder jokes om alverdens frygtelige ting. Kender man den engelske komikers jargon, er man ikke i tvivl om, at Carr kommer til at tage den lige til grænsen, og ofte også over - der er nemlig intet emne, der er for farligt eller for grænseoverskridende for Jimmy Carr at tale om. Temaerne kredser om alt fra politik, sex og kønsforskelle til berømtheder, aktuelle begivenheder og meget mere, så publikum kan godt forvente et frygteligt sjovt show.

Da Jimmy Carr gik på scenen i Aalborghallen i 2018, var det foran en udsolgt sal, der var underholdt fra start til slut. Nordjyske gav showet fire stjerner og kaldte ham for ”improvisationens mester”.

Jimmy Carr er netop kendt for at interagere direkte med publikum ved at svare med improviserede, spydige jokes, når de i løbet af hans show råber til ham fra salen. Så publikum kan godt begynde at tænke over, hvilke kommentarer han skal have med fra salen. Nordjyderne beviste i 2018, at de sagtens kan være med på den grænseoverskridende jargon, da han både modtog tilsvinende kommentarer og slibrige historier fra publikum i løbet af showet.

Udsendte pressemeddelelser

Engelsk komiker tilbage til Aalborg 02. oktober 2020 kl. 12:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566