menu

Hannah Gadsby

Body of Work

Europahallen

lørdag 05. november 2022 kl. 19:30

Comedy
Følg facebook event

Priser:
A: 450,- B: 400,-

Spar 50% med

Til november kan den prisvindende australske komiker Hannah Gadsby opleves i Aalborg for første gang, og så endda med det splinternye stand-up show Body of Work.

Hannah Gadsby blev i 2018 nærmest en comedy-sensation over natten med sin enestående Netflix-special Nanette, som indbragte hende en Emmy og Peabody-pris. Hun har tidligere turneret verden rundt, men det er første gang hun besøger Danmark, når hun drager på turné med sit nye show.

Showet Nanette var egentlig ment som Gadsbys afskedssalut til comedy, men hendes komplekse livbetragtninger samt eksperimentelle og utraditionelle tilgang til comedy som genre, vakte genklang og stor begejstring hos publikum såvel som kritikerne – mulighederne bankede på, og Hannah Gadsby besluttede sig for at være tro mod det, hun elsker. Stand-up-comedy.

Året efter var den nu prisvindende komiker klar med sit kritikerroste show Douglas, som hun rejste verden rundt med, indtil hun, som resten af verden, måtte gå i Covid-19 dvale. Med dvalen kom tankerne. Tankerne blev omsat til et show. Et helt nyt liveshow – et nyt Body of Work, som dermed blev titlen på det nye show.

Selvom det store internationale gennembrud har været 10 år undervejs, har succesen i Hannah Gadsbys australske hjemland dog altid været til at få øje på. Ved siden af komikken har man nemlig også kunne opleve hende i tv-serien Please like me. Gadsby er derudover uddannet kunsthistoriker, og er kendt for sine hylende morsomme videoer, hvor hun giver sit take på nogle af historiens største malerier.

Hannah Gadsbys nye show Body of Work har premiere i Australien denne sommer, og herefter peger hun fødderne i retningen af resten af verden i starten af 2022, hvor det danske publikum får mulighed for at opleve stjernekomikeren i Aalborg og København.

Showet med Hannah Gadsby er flyttet fra torsdag 10. februar 2022 til lørdag 5. november 2022. Købte billetter gælder automatisk til den nye dato og alle billetkøbere har modtaget en mail med information om flytningen og mulighed for refundering frem til 27. januar 2022.

Udsendte pressemeddelelser

Australsk comedy-stjerne til Aalborg for første gang 01. juni 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566