menu

Den Korte. Live On Stage 2022

Med Kirsten Birgit og Rasmus Bruun

Aalborghallen

torsdag 07. april 2022 kl. 20:00

Comedy

Priser inkl. gebyr
A: 425,- B: 405,- C: 385,-

Seniorkorrespondenten Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og nyhedsredaktøren Rasmus Bruun vender tilbage til det velkendte radiostudie og den klassiske stil, som vi kender fra Radioprogrammet Den Korte Radioavis.

I showet er den spydige og aktuelle politiske satire i højsædet, når Frederik Cilius i karakteren Kirsten Birgit og Rasmus Bruun i en fiktionalisering af sig selv vender tilbage til de skrå brædder.

- Det er klart, at vi med showet går benhårdt efter at vælte minimum én minister med vores bidske og samfundskritiske satire; og hvis en af dem kunne være Jeppe Kofod, så er vi glade, siger Rasmus Bruun og suppleres af Frederik Cilius:

- Den anden kunne f.eks. være Jesper Petersen, men det har intet at gøre med deres fælles interesse for 15-årige piger. Det er mere for at se, om man kunne få Jesper Petersen til at ændre ansigtsudtryk bare én enkelt gang.

Vi kender Kirsten Birgit som en intelligent psykopat med retorisk overskud og som en person der ikke er i tvivl om egne evner, men fornægter sine mangler. Hun er en dame, der bruger alle midler til at vinde en diskussion. Rasmus Bruun har modsat svært ved at formulere sig - måske mest fordi han ofte overrumples af Kirsten Birgit.

I Den Korte. Live On Stage 2022 er Kirsten Birgit og Rasmus Bruun klar med et show, der udvikler sig i takt med nyhedsstrømmen. Publikum kan glæde sig til det velkendte univers på scenen, hvor den satiriske duo gør dét, de er bedst til: Dagsaktuel, overlegen politisk satire.

Udsendte pressemeddelelser

Kirsten Birgit tilbage til velkendt radiostudie 26. august 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 99 35 55 66