menu

Conrad Molden

ÆØÅ

Europahallen

lørdag 11. november 2023 - fredag 08. marts 2024

Comedy
Følg facebook event

Pris
250,-

Spar 50% med

Kom til a super duper dejlig danglish aften, når den britiske komiker Conrad Molden rammer Aalborg med sit nye oneman-show ÆØÅ.

Conrad Molden har boet i Danmark lige præcis længe nok til, at han kan gøre grin med alle de unikke (og skøre) ting, vi danskere siger og gør.

Der bliver altså rig mulighed for at grine af sig selv, når Molden tager fat på Jylland-Sjælland rivaliseringen, DSB forsinkelser, Danmarks små byer, at flage med Dannebrog (men kun mens det er lyst), og hvordan danskere laver en kop engelsk the. 

Conrad Molden har boet i Danmark gennem mange år, og det er nu det land, han kalder hjem. Men ser man på danskerne og det danske sprog udefra, er der rigtig mange sjove ting at tage fat på, og netop det at få danskerne til at grine af sig selv, er blevet Conrad Moldens store speciale.

Det nye show ÆØÅ tager publikum med på en særlig rejse gennem det at bo som international borger i Danmark – fra udfordringerne med det danske sprog til de små, herlige ting, som gør, at vores land er så elskeligt.

Conrad Molden er far, ægtemand, har en engelsksproget comedy-klub i Aarhus, skriver jævnligt for The Copenhagen Post, og så leverer han altid en publikumsgaranti for en aften med ekstrem hygge til sine shows. 

Showet er på engelsk - men med indspark fra det super duper dejlige danske sprog.

Spilletidspunkter

Tid
Sted
Pris
20:00 11. november
Europahallen
250 DKK Inkl. billetgebyr
20:00 08. marts
Europahallen
250 DKK Inkl. billetgebyr
Billetkontor: +45 9935 5566