menu

Comedy Ballroom

Med Stokholm, Warberg, Linda P, Andreas Bo og Lasse Madsen

Aalborghallen

fredag 07. oktober 2022 kl. 20:00

Comedy
Følg facebook event

UDSOLGT

Pris:
A: 395,- B: 375,- C: 340,- D: 295 ,- inkl. gebyr

Varighed:
3 timer inkl. pause

Oplev fem af landets absolut bedste komikere. Nikolaj Stokholm, Thomas Warberg, Linda P, Andreas Bo og Lasse Madsen er samlet på én og samme aften – og det bliver pisse grineren! 

Publikum kan se frem til fem forrygende sæt, hvor der bliver langet underholdningsfix over disken i et tempo, så selv det mest comedy-hungrende publikum sidder stakåndet tilbage i sædet. Komikerne er topklar til at underholde publikum!

Line-uppet af komikere kommer med alt det bedste, comedyverden har at byde på, og komikerne er hver især kendt for deres egen måde at gå til genren på.

Nikolaj Stokholm
Nikolaj Stokholm er en af Danmarks største komikere. Han har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vi andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.

Thomas Warberg
Thomas Warberg har de seneste år som både TV-vært og komiker lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Thomas går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser. Som Politiken beskrev hans seneste onemanshow: Rockstjernekomiker med sans for mindreværd.

Linda P
Lina P betragtes af mange som en af Danmarks bedste stand-up komikere. Hendes tørre humor forenet med uforlignelig timing gør, at man skal holde ørerne spidse, hvis man skal have det hele med. Med sin sydhavnscharme har Linda igennem mange år budt danskerne på storslået underholdning.

Andreas Bo 
Danmarks dygtigste parodimester, der på imponerende vis skifter identitet og figur med fuld overbevisning. Andreas er ikke alene komikkens svar på en kamæleon. Han har et konstant ønske om at bringe komikken i al almindelighed i nye retninger. Han bevarer stilen enkel og ualmindelig tempofyldt og med en sublim evne til at gengive typer.

Lasse Madsen 
Mange hundredetusinde følger den unge komikers populære videoer på Instagram, der med stor grad af genkendelighed spidder hverdagen, som vi alle kender den. Med en befriende
uhøjtidelig selvironi portrætterer han på kærlig vis stereotype parforholdssituationer og problemer vi alle oplever i vores helt almindelige liv.

Comedy Ballroom er en sjælden mulighed for at opleve toppen af dansk comedy

Udsendte pressemeddelelser

Toppen af dansk comedy samlet til en grineren aften 15. november 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566