menu

Nøddeknækkeren

- Schaufuss Balletten

Aalborghallen

onsdag 08. december 2021 kl. 20:00

Ballet
Følg facebook event

Priser
A: 380,- B: 330,- C: 300,-

Varighed
2 timer inkl. pause

Bestil spisning

Bestil NemPause

Nøddeknækkeren er kendt i hele verden og er årets juleballet for hele familien. Peter Schaufuss' koreografi og iscenesættelse samt Tjajkovskij’s musik til denne balletforestilling er dobbelt prisbelønnet og spilles hvert år i december af kompagnier verden over. Peter Shaufuss' opsætning af Nøddeknækkeren har desuden fået exceptionelle anmeldelser både i ind- og udland.

Forestillingen er baseret på Tjakovskij’s musik og efter den originale Nøddeknækker-historie af E.T.A Hoffman. Historien handler om pigen Clara, der får en nøddeknækker formet som en soldat i julegave. Men om natten sker der fortryllende ting. Nøddeknækkeren forvandles til en prins og tager Clara med til sit kongerige.

Kom i rigtig julestemning med denne romantiske ballet, som indeholder masser af magi, sne, skøjteløb, dansende snefnug. Og ikke mindst et drømmehold af internationale anerkendte balletdansere.

Introduktion inden forestillingen
Inden balletten er der introduktion til forestillingen ved Jan Mygind kl. 19 i Det Lille Teater på 1. sal. Introduktionen er gratis og kan tilmeldes via Ticketmaster.

Dette arrangement er med i Spar2
Læs mere og køb Spar2 billetter

Medvirkende

20 internationale anerkendte kunstnere

Kreativt hold

Koreografi & iscenesættelse:
Peter Schaufuss

Produktion, scenografi & lys design:
Ben Rogers

Udsendte pressemeddelelser

Ti spritnye live-oplevelser med rabat på billetten 22. marts 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566