FORÅR | HUS OG HAVE

Nordjyllands førende messe indenfor hus & have

Aalborg Kongres & Kultur Center

lørdag 13. marts 2021 - søndag 14. marts 2021

Forbrugermesse

Åbningstider
Lørdag 13. marts kl. 10-17
Søndag 14. marts kl. 10-17

Fri entré

Forår HUS OG HAVE er Nordjyllands førende messe med fokus på alt til huset og haven.

Messen er for dig, der er på udkig efter en tømrer, en murer, en VVS’er eller andre til dit næste byggeprojekt. Måske søger du en anlægsgartner til dit næste haveprojekt, eller måske et firma, der kan klare hele entreprisen for dig? Med andre ord: Skal der renoveres hus eller anlægges en smuk have, så er Forårsmessen stedet!

Messen er også for dig, der søger inspiration til velvære - det kunne være den næste rejse til udlandet eller oplevelse i Danmark. Det kunne også være til håndgribelige produkter, der gør livet lidt skønnere.

I Europahallen vil der igen være fyldt med fødevarer i vores populære Food Market, hvor virksomheder fra hele landet serverer godt håndværk med masser af kærlighed.

Og så bliver det et gensyn med vores Kunst på Første, hvor en række billedkunstnere, keramikere, glaskunstnere, skulptører m.fl. lørdag og søndag byder indenfor på førstesalen og viser sine værker frem.

200 udstillere står klar til at dele ud af deres kompetencer og give en masse inspiration og idéer. Der vil desuden være fri adgang til en lang række fagrelevante events.  

Læs mere på messens egen hjemmeside

Messe- & Udstillingsafdeling: +45 9935 5555