CAMPING 2020

Danmarks store specialmesse med alt til campinglivet

Gigantium

fredag 10. januar 2020 - søndag 12. januar 2020

Forbrugermesse

Åbningstider:
Fredag 10. januar 12-18
Lørdag 11. januar 10-17
Søndag 12. januar 10-17

Entré:
Voksen online: 50 kr.
Voksen i døren: 60 kr.
Barn (op til 13 år): Gratis

Om du er inkarneret campist eller bare overvejer at snuse lidt til campinglivet, er der masser af inspiration at hente på Danmarks store specialmesse med alt inden for camping.

På CAMPING AALBORG 2020 kan du...
... se og høre om alt fra campingvogne, turtelte og campingpladser til rejser, udstyr og tilbehør. Du kan opleve masser af spændende udstillere og produkter til enhver smag og pengepung - alt fra små hyggelige campingvogne og turtelte til store eksklusive vogne med alt, hvad campinghjertet begærer. Du kan få inspiration til din næste campingtur, høre om det nyeste nye inden for camping eller møde og udveksle erfaringer med andre, der deler glæden ved campinglivet.

Når vi slår dørene op til 11. udgave af CAMPING AALBORG i Gigantium, er det den største udgave af messen nogensinde! Med over 100 spændende udstillere er der rig mulighed for at udforske campingens mange facetter. Om du er til primitiv vildmarkscamping eller det bekvemme autocamperliv, er der masser af inspiration at hente! 

Camping i børnehøjde
Vil du give glæden ved camping videre til familiens yngste? Så tag børnene med under armen og gør dit besøg på messen til en hyggelig familietur. Med konkurrencer, skattejagt og mulighed for at klappe nuttede kaniner, er der masser at opleve - selv for de små. CAMPING AALBORG er for hele familien!

Få inspiration til næste campingtur
Har du svært ved at beslutte din næste campingdestination? Campingpladser fra ind- og udland står klar til at vise dig, hvad de har at byde på. Udforsk de mange muligheder og find den form for camping, der passer bedst til dig. 

Se mere på messens egen hjemmeside

Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566