menu

BÆREDYGTIG livsstil 2022

- Få inspiration til en mere bæredygtig livsstil

Aalborg Kongres & Kultur Center

lørdag 20. august 2022 - søndag 21. august 2022

Forbrugermesse
Følg facebook event

Messens åbningstider:
Begge dage: kl. 10-17

Entré:
Dagsbillet online: 35 kr.
Dagsbillet i døren: 45 kr.
2-dagsbillet online: 60 kr.
Børn 0-13 år: gratis

BÆREDYGTIG livsstil er for dig, der ønsker at leve mere bæredygtigt. Her kan du finde løsninger, budskaber og produkter til en livsstil, hvor bæredygtighed er i højsædet, så du kan være med til at gøre en forskel.

De fleste danskere ønsker at leve så bæredygtigt som muligt, så vores levevis ikke kommer til at gå ud over de kommende generationer. Men hvordan bliver vores livsstil bæredygtig? Betyder det noget, at vi tager skridt i retning af en mere bæredygtig livsstil? Der er ingen tvivl om, at selv de mindste tiltag, som vi hver især kan gøre, er med til at gøre en forskel, men som forbruger kan det være svært at vide, hvad der skal til for at leve bæredygtigt.

På messen samles udstillere med løsninger, budskaber og produkter indenfor både miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed. Der vil blive præsenteret økologiske fødevarer, produkter til personlig hygiejne og rengøring, møbler og andre genbrugsprodukter til hjemmet, eksempler på cirkulær økonomi hvor affald og restprodukter genanvendes, reduktion af affald, energibesparelser, alternative varmekilder, tiltag som fokuserer på vores helbred og livskvalitet, løsninger til udnyttelse af regnvand og meget mere.

Læs mere på Bæredygtiglivsstilaalborg.dk

Udsendte pressemeddelelser

Viden og produkter til bæredygtig livsstil i Aalborg 28. maj 2020 kl. 16:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566