menu

POLAREXPO - FISHING & HUNTING

Grønlands eneste fiskeri- og jagtmesse

Ilulissat - Grønland

tirsdag 11. oktober 2022 - torsdag 13. oktober 2022

Fagmesse

Tirsdag 11. oktober 10-17
Onsdag 12. oktober 10-17
Torsdag 13. oktober 10-17

Entré
Voksen: 100,-
Barn (0-13 år): 50,-

Sted
Ilulissat Hallen
Alanngukasik 2
3952 Ilulissat
Grønland

PolarExpo FISHING & HUNTING er årets største event for alle interessenter indenfor jagt og fiskeri i Grønland. Messen præsenterer alt det nyeste udstyr, ligesom den gennem foredrag og seminarer holder dig ajour med de nyeste metoder og tendenser.

På PolarExpo bliver du budt velkommen indenfor i to store haller fyldt med udstillere fra Grønland, Island, Danmark, Færøerne m.fl., som alle præsenterer nyheder inden for fangst og jagt. PolarExpo tager afsæt i PolarFish-messerne som igennem mange år har fundet sted med to års mellemrum, og hvor målgruppen primært har været interessenter indenfor fiskerierhvervet. Nu er messen rykket til nye og større haller, hvilket har givet mulighed for, at fokus også kan rettes på jagt.

PolarExpo er landets største messe med fokus på fangst og jagt. Messen tiltrækker såvel udstillere som besøgende fra hele Grønland samt udland. På messen vil der også være mulighed for at følge en række fagrelevante foredrag og seminarer, som holder dig opdateret på alt der rør sig på områderne.

Se mere på messens egen hjemmeside

Billetkontor: +45 9935 5566