Anne Sanne og Lis solgte meget flot de første timer
22/03 2018

Anne Sanne og Lis solgte meget flot de første timer

Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) står sammen med Live Nation bag koncerten i Gigantium, hvor der pt. er plads til 6.500 publikummer til ståkoncerten. Det tal kan måske øges senere, når hele sceneshowets størrelse er på plads.

– Vi synes, det er helt vildt flot salg på de bare fem timer, der er gået lige nu, også når man tænker på, at koncerten først er 16. maj næste år! Og tilmed en ståkoncert. Det fortæller i hvert fald os, at der er rigtigt mange musikelskere, der har ventet på, at de tre vel nok allerstørste sangerinder i Danmark gennem tiderne igen skulle finde sammen på en scene og tage på turné, siger Nicolaj Holm, direktør i AKKC.

Danmarksturnéen i det grønne forår i maj 2019 bringer de tre rockmama’ere til fem danske byer. Aalborg har fået den store ære at indlede turnéen på den præcise dato for, da de sidst stod på scenen sammen for 38 år siden! Først var de samlet i Shit & Chanel og senere Anne Linnet Band. Udover Aalborg kan Anne Sanne og Lis efterfølgende opleves i Aarhus, Herning, Odense og København.