Anmelderroste Per Helge tager os tilbage på kontoret
29/09 2022

Anmelderroste Per Helge tager os tilbage på kontoret

En fire dages arbejdsuge, hjemmearbejde ad libitum og meget mindre DJØF. Pandemien har lært os meget om vores arbejdsliv, men hvis vi virkelig lærte så meget, hvorfor minder fremtidens arbejdsliv så skræmmende meget om fortidens hamsterhjul?

Hvorfor har vi allerede været igennem to omstruktureringer, en fyringsrunde og fem workshops om vores agile innovations-model? Og gider vi overhovedet at vende tilbage til et arbejdsliv, hvor vi er nødt til at have bukser på under vores mandagsmøder?

Forfatter og komiker, Per Helge, går på scenen i Europahallen torsdag 23. marts kl. 20 med et comedyshow om vores fremtidens arbejdsliv, og det bliver både nyt, banebrydende og akkurat lige så sjovt, som det plejer.

Anmelderrost komiker
Per Helge slog igennem på den danske comedyscene i 2013 med comedyshowet Djøf med Løg(n), hvor han udfordrede det absurde bureaukrati i store virksomheder og organisationer.

Siden da har han optrådt med det ene udsolgte show efter det andet i hele Danmark.

Det første Djøf med Løg(n) show blev opfulgt med både en to’er og en tre’er, som alle sammen udfordrer og sætter spørgsmålstegn ved vores arbejdsliv.

Alle tre comedyshows sikrede Per Helge en regn af stjerner og hjerter fra anmelderne.

Tilbage til kontoret
Nu er Per Helge klar med et helt nyt show, som er mindst lige så sjovt og udfordrende, som de tidligere shows.

Det nye show har fået titlen DJØF med LØGN – Tilbage til kontoret, og det tager udgangspunkt i fremtidens arbejdsliv med alt det, som vi lærte og blev vant til under pandemien.

Det gælder også alt det, som vi nu skal vænne os til, efter vi er kommet fysisk tilbage på kontoret.

Publikum er sikret en aften fyldt med ny, banebrydende komik omkring alle aspekterne af vores nye arbejdsliv.

Billetter til Per Helge – DJØF med LØGN – Tilbage til kontoret torsdag d. 23. marts 2023 kl. 20:00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 330 kr. inkl. gebyr. Study Tickets kan købes via akkc.dk. Læs mere på akkc.dk/study.