Andreas Bo stiller skarpt på hverdagens valg i nyt show
24/10 2019

Andreas Bo stiller skarpt på hverdagens valg i nyt show

Hvad er din holdning til dit, og hvad synes du om dat? Sådan lyder spørgsmålene fra kollegaer, venner, familiemedlemmer og de sociale medier, som alle dagligt beder en om at tage en beslutning, træffe et valg eller vælge side, og ifølge Andreas Bo kan dette lynhurtigt hyle flere af os ud af den.

Det egentlige spørgsmål er derfor, om vi overhovedet er i stand til at træffe velovervejede beslutninger, når Facebook samtidig beder en om at forholde sig til, hvorvidt to mænd må danse sammen, eller om Ghita Nørby er en heks eller en helgen.

Standuppens takt og tone i beslutningstagen
Andreas Bo skærer nu igennem, når han til næste efterår optræder med sit nye onemanshow #SKARP i Europahallen i Aalborg Kongres & Kultur Center. Her giver han det nordjyske publikum en komplet guide til, hvornår du bør have en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig at være bedøvende ligeglad.

Hovedpersonen selv håber således, at folk efter showet får lettere ved at finde ro i en støjende hverdag, hvor det til tider kan være vanskeligt at navigere rundt i den store mængde af valg og beslutninger, som vi dagligt stilles overfor.

Sidst Andreas Bo lagde vejen forbi Aalborg og AKKC var i 2017, hvor han dengang turnerede med det populære onemanshow FIFTI-FIFTI. Den 52-årige komiker og skuespiller er lige nu aktuel i den dansksprogede version af animationsfilmen Familien Addams, som har premiere sidst på måneden.