Anders Matthesen overrasker ikke - Udsolgt og nyt show aftalt
10/12 2018

Anders Matthesen overrasker ikke – Udsolgt og nyt show aftalt

Med kun godt en måned til showdato, var det med spænding AKKC fredag satte de 1.331 billetter i salg. For normalt er Anders Matthesen et sikkert navn, men så kort tid at sælge i er ganske usædvanligt nu om stunder. Heldigvis viste Andens strategi sig at holde. Så nu er den kendte komiker og stand-up ’er klar til endnu et show samme aften – lørdag den 19. januar kl. 21.30.

Mailboksen hos AKKC var mandag morgen fyldt med henvendelser fra fans, der ikke havde nået at få købt. Helle var en af de skuffede, men hun tog sagen i egen hånd og kontaktede Anders Matthesen via de sociale medier:

”Jeg skulle se Anden i januar med min nye kæreste, men havde ikke mulighed for og booke billet før i lørdags, hvor de var væk (vi vil jo sidde ved siden af hinanden). Jeg kan se på mange sider, at folk er skuffede over, de ikke fik en billet, og mange jeg kender er lige så trætte af, de heller ikke fik som jeg. Jeg skrev til Anders Matthesen i går aftes på Instagram, og han svarede, at han hellere end gerne ville kom igen, hvis han blev booket, så jeg skulle endelig sende det videre så hermed gjort. Håber I laver et show mere ??”

– Kære Helle, din ildhu og indsats fortjener at blive belønnet – så ja, vi har nu lavet en ny kontrakt med Anders Matthesen, så der bliver et ekstra show, og så håber vi bare, du og alle de andre, der forgæves forsøgte at købe er heldige denne gang, siger Nicolaj Holm, direktør i AKKC, der mandag morgen havde opgaven som sin første.

Anders ’Anden’ Matthesen er kendt for at gå egne veje og bryde grænser inden for stand up. Og nu gør han det igen. På Andens nye tour bliver det ikke mindst samspillet med publikum, der kommer i højsædet, og kender man en smule til, hvor hurtig og skarp Anden er med en kæk kommentar, er der lagt op til både lårklaskende sjovt og uforudsigeligt stand up.

Modsat Anders Matthesens tidligere shows vil de nye stand up-aftener formentlig ændre sig fra aften til aften i indhold og stil, og det vil have karakter af at ’møde folk, der hvor de er’.