Anders ‘Anden’ Matthesen til Drive In - Live i Aalborg
14/05 2020

Anders ‘Anden’ Matthesen til Drive In – Live i Aalborg

Kulturhungrende nordjyder kan godt begynde at glæde sig. Kunstnernavnene til Drive In – Live i Aalborg bliver offentliggjort på stribe i disse dage, og nu er der også kommet stand-up på plakaten, når Anders ’Anden’ Matthesen går på scenen i Aalborg torsdag 4. juni kl.17 ved Aalborg Lufthavn. Mens publikum sidder i deres biler, vil Anders Matthesen som vanligt levere et hylende morsomt show, og lyden kommer ud gennem bilradioerne, ligesom der også vil være flere storskærme på pladsen, så publikum får et godt udsyn fra bilerne.

– “Jeg glæder mig helt vildt til at optræde under åben himmel på en helt ny måde. Jeg er superspændt. Jeg synes selv, at det er et af de sjoveste shows, jeg har lavet, og jeg håber der bliver stor-grinet igennem i bilerne, ligesom der er blevet, når jeg har optrådt med showet i salene. Jeg har jo ikke kunne optræde i et godt stykke tid nu, pga Covid19. Så det bliver ekstremt forløsende endelig at vende tilbage til scenen og frem for alt mit publikum, selvom det bliver på en ny måde, med glas imellem os. Jeg lover at gøre mit allerbedste for at det bliver nogle fantastiske shows med masser af grin og glade mennesker i en ellers svær tid. Jeg tror vi allesammen trænger til at grine“, siger Anders Matthesen.

Underholdning for alle
Danmarks måske mest kendte komikernavn, Anders ‘Anden’ Matthesen, tilføjes dermed til Drive In – Live arrangementet, som efterhånden dækker en meget bred skare af underholdning for både store og små. Onkel Reje står for en sjov omgang familieunderholdning med to shows lørdag 6. juni, og Mads & Monopolet tager dilemmaer op, når de kan opleves på scenen søndag 7. juni.

Når det kommer til musik, kan publikum godt begynde at glæde sig til en aften i hiphoppens tegn med Malk De Koijn torsdag 4. juni, en sjov og musikalsk eftermiddag med Annika Aakjær fredag 5. juni, hvor også popikonet Mads Langer indtager scenen om aftenen.

Lørdag 6. juni slår Claus Hempler og Teitur sig sammen og drager publikum ind i deres musikalske universer om eftermiddagen, og så skal der uden tvivl skrues helt op for lyden i bilerne, når selveste L.O.C. går på scenen lørdag aften.

Skabt gennem unikt samarbejde
Drive In – Live arrangementerne er arrangeret af Live Nation i samarbejde med en lang række kulturaktører i Aalborg Kommune. Således er Nibe Festival, Aalborg Karneval, Aalborg Kongres & Kultur Center, Musikkens Hus, Skråen, Aalborg Events og Visit Aalborg med til at skabe en ny og stor liveoplevelse i Aalborg.
Live Nation sikrer sig med forholdsregler og Drive In-koncertformen, at alle myndighedskrav efterleves, så det bliver en tryg og stor begivenhed sammen med hundredvis af andre biler og deres passagerer at få én på opleveren ved Aalborg Lufthavn.

Konceptet kan også opleves i København, Herning, Aarhus og Odense.

Billetsalget til de enkelte arrangementer i forbindelse med Drive In – Live kommer løbende i salg. Oplysninger omkring billetter kan findes på ticketmaster.dk under Drive In Live Aalborg.

Nuværende arrangementsoversigt til Drive In – Live i Aalborg

  • Anders ’Anden’ Matthesen – torsdag 4. juni kl. 17
  • Malk De Koijn – torsdag 4. juni kl. 19.30
  • Annika Aakjær – fredag 5. juni kl. 17
  • Mads Langer – fredag 5. juni kl. 19.3
  • Onkel Reje – lørdag 6. juni. kl. 10 + 12.15
  • Claus Hempler & Teitur – lørdag 6. juni kl. 17
  • O.C. – lørdag 6. juni kl. 19.30
  • Mads & Monopolet – søndag 7. juni kl.17